Scrappegarasjen – en drøm blir virkelighet!

For seks år siden bygget June en “scrappegarasje” på tunet sitt. Garasjen, som ligger i Mandal på vakre Sørlandet, har vært flittig besøkt og benyttet til små og hyggelige scrappetreff siden den ble oppført i 2008. Denne sommeren har aktiviteten i garasjen tatt seg ytterligere opp og det er hektisk aktivitet innenfor de fire veggene. 1. september starter nemlig June og venninnen Marit opp med egen scrappebutikk i lokalene. Butikkens navn blir, kanskje ikke så uventet, “Scrappegarasjen”.

 
June
June, Scrappegarasjen

1) Hvordan fant dere på å starte opp med Scrappegarasjen?
For 6 år siden bygget June en scrappegarasje på tunet sitt. Den ble brukt til små hyggelige scrappetreff. På disse småtreffene drømte vi om mye rart… Blant annet om å starte egen scrappebutikk…. Så  vi fant ut at nå måtte vi bare satse om vi ville gjøre noe ut av drømmene våre… Hva er vel bedre enn å ha hobby og jobb sammen? Så egentlig har scrappegarasjen eksistert i 6 år allerede. Bare ikke som butikk.

2) Hva vil skje nå i tiden fram mot åpningen 1. september?
Det vil skje masse fremover mot åpningen. Vi vil ha konkurranser og utfordringer på bloggen, Facebook og Instagram. I tillegg til dette vil det stadig lekke litt informasjon om planene vi har for Scrappegarasjen. Og det vil selvfølgelig komme masse inspirasjon.

3) Hvilke planer har dere for butikken? Produkter, kurs, Design Team, utfordringer osv?
Vi har masse planer for Scrappegarasjen. Vi er så heldige og har kurslokale på toppen. Dette satser vi på at skal bli mye brukt. Det vil bli kurs for barn og voksne, treff og andre papirtilstelninger. Å noen hemmeligheter holder vi ennå på.

Vi skal ha et variert varelager. Vi skal ha alt fra vanlig basic utsyr til kjente merker, men også mer ukjente merker og produkter. Vi designer og lager våre egne buttons. Vi har noen veldig kule på lur. I tillegg lager vi personlige buttons til premier og slikt. Så de blir ekslusive. Vi har også et annet eget designet produkt på gang… Det kan dere bare glede dere til!

Marit
Marit, Scrappegarasjen

Medlemmene av Design Teamet blir lansert en etter en nå. Vi skal være 5 stykker tilsammen. Det består av vi som driver Scrappegarasjen, Marit og June. I tillegg har vi headhunta to veldig kreative damer, May Linda Deacon og Vibekke Hansen. Så da er det en plass ledig… Så kanskje det kommer en utlysning snart? Vi har nå et veldig variert DT og det er klart vi ønsker å gjøre det enda mer spennende.

Bloggen blir ikke bare reklame for butikken, den vil å bli en utfordringsblogg. Så her vil vi ha en egen månedskalender. Den blir lansert om noen uker.
Det vil også bli konkurranser på Facebook og Instagram hver måned.

4) Hvordan tror dere det vil bli å drive Scrappegarasjen? Hvordan er markedet i Mandal og i Norge ellers?
Det blir veldig spennende å drive Scrappegarasjen. Dette er helt nye utfordringer for oss. Vi vil i hovedsak ha nettbutikk, men butikklokalet er så flott at vi skal ha litt åpningstid også. I tillegg er det bare til å sende mail eller ringe hvis noen vil komme å besøke oss utenfor åpningstid. Vi er veldig fleksible der.
I Mandal er kanskje ikke markedet så stort, men Mandal en jo en ferieby. Så selv om ikke butikken egentlig åpner før 1. september, så er vi der i sommer og.
Siden vi satser på en bra nettbutikk håper vi at scrappere i Norge tar oss godt imot. Vi håper selvfølgelig å kunne konkurrere med de eksisterende i både utvalg og pris.
Ellers håper vi å kunne reise rundt på noen treff å ha med oss butikken. Det hadde vært spennende.

5) Andre ting dere vil ha med i artikkelen?
Vi har ennå mye på lur. Noe vil komme rundt åpningen og andre ting litt senere. Vi har mange planer og mange drømmer! Vi håper og tror at vi skal klare dette!

Foto: Scrappegarasjen
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »