Scrappelykken ga både lykke og suksess!

For en liten stund siden skrev jeg en artikkel om det og ha gleden av en fysisk butikk i nærmiljøet sitt, og viktigheten av og pleie den luksusen. Og for mitt vedkommende så betyr det og gi litt drahjelp innimellom, som gagner alle parter i dette flotte miljøet vi har. Jeg ville at mange skulle være med, og vi trengte et navn. Så den neste artikkelen jeg skrev ble navnet scrappelykken lansert, og jeg la ut maler som alle kan bruke i håp om at mange av dere har lyst til å være med på dette. Fredag 20.mai var jeg og satt ut min «scrappelykke» i min nærbutikk.

Bilde sniktatt med telefon :

IMG_4063
Torsdag 26. mai var jeg så heldig å få et intervju med avdelingsleder Tina Grimsgaard Brødholt ved Høyer Bokhandel i Arendal, som da er min nærbutikk.

11336822_427767314061171_1868586779386160553_o

 

1 – Hvordan opplevde dere det og få besøk av «scrappelykken»?
Tina: Vi synes det var kjempe positivt og få slik «besøk».

2 – Fremmet besøket salget av produktene som ble brukt?
Tina: Ja, alle produktene vi hadde som var lagt frem var tomme allerede på mandagen, og vi har lagt inn ny bestilling hos leverandør.

3 – Har kundene deres reagert på dette, eventuelt hvordan?
Kundene våre har reagert veldig positivt. En av kundene våre har ikke laget kort på cirka tre, fire år, og hun ble så inspirert at hun skulle rett hjem og lage kort. Vi har også hatt en kunde som har spurt om vi ikke kan holde kurs i den type kortlaging.

4 – Kunne dere tenke dere og få besøk igjen?
Tina: Yees!

5 – Har dere forslag til hva vi kunne gjort annerledes?
Tina: Jeg ble selv inspirert av dette, og jeg synes det er gøy med litt vennlig konkurranse innimellom. Så det hadde vært veldig gøy om man ga de samme produktene til flere scrappere for å se hvor forskjellig produktene blir brukt, og hvor forskjellig papirkreasjonene ville oppleves. Deretter kunne alle utstilles på samme sted for inspirasjon.

Og et siste spørsmål til en kunde.

6 – Hva fikk deg til å kjøpe noen av produktene?
Kunde: Jeg kjøpte det ene stemplet, jeg har sett stemplet tidligere, og likte det egentlig ikke. Men her ble det vist på en annen måte i en stil som appellerte til meg, og som ga meg inspirasjon til og prøve det ut i min stil.

Tusen takk til Tina og Høyer for at de stilte opp på intervju, det synes jeg var stor stas. Så nå når dere alle har sett at det kommer utrolig mye positivt ut av «Scrappelykken», så håper jeg dere lar dere inspirere til og gjøre det samme i deres nærbutikk. Og jeg må jo bare innrømme at det var litt av en «rus» for meg og høre at de er tomme for produktene etter to virkedager.

Og husk, om du blir med så send meg gjerne bilder på denne mailen her: post@lenajohansen.no. Du må også gjerne skrive et par ord, også viser jeg alt frem når det har kommet inn et par stykker.

 

Translate »