Scrappelykken

For et par uker siden skrev jeg en artikkel som het scrappemafiaen, og den har engasjert stort. Gikk den deg hus forbi så finner du den HER. Det aller viktigste som måtte gjøres var og finne et navn til denne “bevegelsen”, og det var ingen lett oppgave, for det kom inn mange gode forslag. Også må det lages en plakat vi kan bruke, og sys superheltkapper!

Som man ser av overskriften så avslører den hvilket navn som ble valgt. Jeg falt både for navnet, og for selve kommentaren fra Frk.Bogstad

Bogstad

Og for og vise hvor takknemlig vi er for navnet så vil vi jentene her i The Paper Crafting gjerne få gi deg en liten gave Frk. Bogstad. Så send oss en mail med adressen din, så kommer det plutselig litt lykke i postkassen din fra en av våre lokale butikker.

Jeg har jobbet med en plakat som kan være en standardmal, og jeg håper den faller i smak. Jeg er dessverre svært dårlig i både svensk og dansk, så jeg har bedt om hjelp til oversettelse, og så fort de kommer, så legger jeg de ut her. Edit: Da er Dansk på plass, og jeg vil takke Pia Larsen for oversettelsen.

Bare trykk på bildene under her så kan du få de ned på maskinen din i full størrelse, noe som skal tilsvare et A4 ark.

 

Hva man velger å skrive er jo opp til hver enkel, men her er slik jeg tenker jeg kommer til og gjøre det. Og jeg skal gå og sette det opp i en butikk på onsdagen, for nå er jo alt klart.

Scrappelykken

 

Så nå krysser jeg fingrene for at mange av dere der ute har lyst til og være med meg på dette prosjektet. Jeg tror at det og spre glede slik, og være med og inspirere gjør noe med kreativiteten både til giver og mottaker. Og dere må veldig gjerne ta bilder og skrive bittelitt om det og sende til meg på mail, så skriver jeg en artikkel om det. Og vil dere være anonyme så sørger vi for det, ellers så får dere litt reklame for deres blogger samtidig også, og det skader jo aldri. Og synes man det virker skremmende, så sier jeg som i forrige artikkel, da tar jeg på meg min superheltkappe, og gjør det iallefall i mine lokale butikker. Jeg tipper at om ca. 2 uker så kommer det nok en ny artikkel om resultatet etter mitt første forsøk!

 

Translate »