SEKS FRA FACEBOOK: MINE KREATIVE PLANER FOR 2020 – DEL 4

0 632

Mange trekker nok et lettelsens sukk i disse dager. Julekortene er laget og sendt, og kanskje har du også laget både pakkelapper og egne gaver dette året. Men nå som glitterstøvet har lagt seg kan det være en utfordring å vite hva man skal finne på å lage til neste år. Vi har spurt folk på Facebook om hvilke kreative planer de har for 2020. Dette er artikkel 4 av totalt fire artikler som vi publiserer nå i romjula.


Sonja Skovgaard, Danmark

Jeg har købt et kursus til at lave album, så det starter året nok med. Mit barnebarn skal konfirmeres til maj, og til ham skal jeg lave en scrapbog, med omkring 500 billeder. Mine kort skal der også være tid til.


Trine-Lise Ivy Hauge, Norge

Planen min for 2020 er å bruke mer tid på livestreamer på FB og få youtube kanalen min opp å gå, samt å prøve å bruke mer av alt jeg har på scrapperommet.


Linda Kvernland, Norge

Jeg har investert i en Cricut air 2 og har planer om å lære meg å bruke den både til papirprosjekter (kort for det meste) og andre ting.


Linn Eirin Nilsen Solheim, Norge

Eg skal bruke 2020 på å fange øyeblikkene og forevige minna, altså, album. Så skal eg også bruke tid på å komme meg inn i mixed media verden. 


Ruth Keller Tingleff, Danmark

Jeg vil lave kort og albums og deltage i forskellige kreative kurser. 


Lotte Clausen, Danmark

Mine kreative planer er at få lavet albums til mine børnebørn. Gi mig selv frirum til at lege lidt mere.


Foto: Profilbilder fra Facebook
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More