SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

1 1,013

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske scrapper 2016”. I denne semifinalen er det de fire danske scrapperne som fikk flest nominasjoner til tittelen “Årets skandinaviske scrapper 2016” som skal konkurrere om finaleplassen. I finalen vil den danske finalisten møte finalistene fra de norske og svenske semifinalene. Du kan stemme i den danske semifinalen fra 20. februar til 5. mars kl. 23.59. Presentasjonene er fordelt på fire sider og du finner avstemmingsskjema på side 5. Vi ønsker alle våre fire danske semifinalister lykke til!

Sanne Nielsen, Danmark

Semifinalist 1, Danmark: Sanne Nielsen

Vår første semifinalist er Sanne Nielsen (sannekreativ). Sanne er 66-modell og bor i Roskilde. Hun har alltid elsket å bruke hendene og på skolen var det de kreative fagene hun likte aller best. På 1990-tallet og 2000-tallet var Sanne svært opptatt av tegning og maling og hun var tilknyttet et galleri. I 2005 begynte hun å bygge esker etter bokbindingsmetoden og i 2007 fikk hun arbeidspraksis i en scrapbookingbutikk. Da ble det for alvor fart på hennes nåværende hobby. 

Nå liker Sanne godt å blande de ulike ting og metoder hun har lært opp igjennom årene og hennes yndlingsstil er helt klart Vintage og Steam Punk. Sanne finner inspirasjon i naturen og i videoer hun ser på You Tube. Men tiltross for at hun blir inspirert klarer hun ikke helt å følge en oppskrift, hverken når det gjelder mat eller papirkunst, til punkt og prikke, Sanne vil alltid gjøre ting litt annerledes og dermed sette sitt eget preg på det hun lager. 

I løpet av de siste fem årene har Sanne holdt mange kurs i papirhobby, men har dessverre vært tvunget til å slutte med det på grunn av dårlig helse. I dag er Sanne designer for den danske butikken Your Own Scrap hvor hun også tegner forslag til nye stempler. 

Kofferter laget i papir.
“Steam Punk”-koffert.
Til de små ting. Kommode i papir laget av Sanne.

Du kan se mer av det Sanne lager på hennes Facebook-side som du finner her:
Sannekreativs kreationer

Du finner semifinalist nr. 2 på neste side.

Foto: Sanne Nielsen
Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. Hanne skriver

    Hanne er super dygtig.
    Hun gør en kæmpe forskel.. bare spøg dem som børn der ligger på sygehuset.. Alle de penge hun får samlet sammen betyder såååå meget for hospitals klovnens arbejde, og er dermed til at gøre en lang dag på sygehuset lidt kortere.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA