SEMIFINALE 3 – SVERIGE: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

0 1,108

Da er vi klare for den tredje semifinalen i “Årets skandinaviske scrapper 2016”. I denne semifinalen er det de fire svenske scrapperne som fikk flest nominasjoner til tittelen “Årets skandinaviske scrapper 2016” som skal konkurrere om finaleplassen. I finalen vil den svenske finalisten møte finalistene fra de danske og norske semifinalene. Du kan stemme i den svenske semifinalen fra 20. mars til 2. april kl. 23.59. Presentasjonene er fordelt på fire sider og du finner avstemmingsskjema på side 5. Vi ønsker alle våre fire svenske semifinalister lykke til!

Lisbeth Bengtsson, Sverige.

Semifinalist 1, Sverige: Lisbeth Bengtsson

Lisbeth Bengtsson er 63 år og bosatt i Alingsås med sine to små hunder. Der fyller hun dagene med lufteturer, fargelegging og kortlaging. Når Lisbeth setter seg ned med sine Copics eller annet materiell er det som om verden forsvinner. Det er en fredfull avkobling å holde på med det beste hun vet. Lisbeth ble interessert i papirhobby da hun for tretten år siden fikk et håndlagd kort til sin fødselsdag. Hun hadde aldri sett noe slikt tidligere og hun begynte etterhvert å lage kort og layouts selv. Det er imidlertid kort Lisbeth liker best å lage. 

For tre år siden oppdaget Lisbeth Copics og tok noen fargeleggingskurs hos Kit and Clowder. Da fikk fargeleggingen en ny dimensjon, forteller Lisbeth. Siden den gang har hun også fargelagt med Distress Ink, Pan Pastel og nå sist Brusho. Lisbeth kan ikke få nok av farger og det er også beskrivende for hennes stil innenfor papirhobbyen. Lisbeth mener at hun har en egen stil på det hun lager, enten det er i CAS-stilen eller kort med blomster, die cuts og andre dekorasjoner. 

Siden august i fjor har Lisbeth vært medlem i Ching Chou Kuik’s Digital Stamps Design Team og hun er alltid nyskjerrig på å prøve ut nye teknikker innenfor pairhobbyen. Lisbeth finner inspirasjon ute i naturen og gjennom alle de flotte scrappegruppene som finnes på Facebook, Youtube och Pinterest.

Et kort som får en til å drømme seg bort. Nydelig laget i gule og lilla toner av Lisbeth.
Enkelt, elegant og effektfullt. Nydelig kort i en ren og enkel stil laget av Lisbeth.
Et kort inspirert av Østen? Flott kort i turkis hvor motivet er nydelig fargelagt og omringet av fine detaljer.
 
Du kan se mer av det Lisbeth lager på hennes blogg som du finner her:
Scrapylan
Instagram: lisbeth53
 

Du finner semifinalist nr. 2 på neste side.

Foto: Lisbeth Bengtsson
Publisert med tillatelse 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA