Kort till sensommarbröllop

Våren och försommaren brukar ju vara högtid för bröllop men ett höstbröllop är också vackert med naturens alla vackra färger. Kortet som jag har gjort idag har naturens guldfärg och brudens vita färg som sitt tema.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bröllop
Stilart: Romantiskt
Teknikker bruk: Embossing, die-cutting och spray
Pynt/dekor: Rhinestones och halvpärlor
Hovedfarge: Guld och vit
Utstyr som er brukt: Stansmaskin, dies, stämplar, embossingpulver, stämpelfärg, guldfärgad spray mist, skalpell och linjal.


Jag har gjort kortet i storleken 14,5 x 14,5 cm vilket jag tycker är en ganska bra storlek. Det vita översta pappret har jag stämplat med småstämplar och ritat prickar med en embossingpenna innan jag embossade med pulver i guld. Efter det har jag sprayat med Primas spray mist. För att bryta av i allt guld så har jag stansat ut ett hjärta i silverfärgad kartong.

Jag har dekorerat insidan ganska enkelt, här har jag stämplat och embossat samt satt fast några utstansade hjärtan.

Alla de vackra halvpärlorna och hjärtan i glittrande rhinestone gör det här kortet till ett riktig blickfång. Guldkartongen är i en sidenmatt färg som blir riktigt vacker ihop med allt som glittrar.

Jag brukar sätta en liten enkel detalj på baksidan av mina kort, oftast en spillbit av papper samt någon av mina personliga stämplar.

 


Posted

Translate »