SEPTEMBER: NYE TRENDER

0 1,382

I denne serien vil vi prøve å holde dere oppdatert så godt vi kan på hva som er de nyeste trendene på markedet. Og som du sikkert leste forrige måned så skiller jo trendene fra det europeiske markedet seg litt fra det engelske og amerikanske. Og også fra stil til stil vil jeg si. Til denne artikkelserien ønsker vi å få inn tips og gjerne gjesteskribenter, så om du er oppdatert på nye produkter og trender ta gjerne kontakt med oss per e-post eller send en melding på Facebook.

Den nye We R Memory Keepers – Photo Sleeve Fuse er vel det hotteste på markedet nå. Og det dukker opp flere og flere videoer. Og etter hvert som alle videoene dukker opp, ser vi også at We R Memory Keepers kommer med flere produkter tilpasset Photo Sleeve Fuse. De strekker seg etter hele papirhobby markedet og viser frem teknikker både til kort/layout/PL o.s.v. Og alle som en lovpriser dette nye produktet som ser ut til og bli en MÅ HA! Og en smakebit på dette produktet kan du finne ved og klikke HER.

Nordiske ord dies:
Tidligere så vi på misunnelse mot utlandet som hadde så mange fantastiske ord dies. Den tid er forbi. Vi har etterhvert fått flere og flere dies, både rettet mot kort/ layout, og også PL. Og flere og flere firmaer ser ut til å begynne og produsere. Og denne måneden her ser det ut til å eksplodere. De konkurrerer allerede nå om å få ut juledies. Og det er bra for meg og deg, for vi ser at flere og flere bruker nå ord dies på de mest utrolige kreative måtene.

 

KBKS-DIE-35

 

Egne bakgrunner i vannfarger:
Og bruke distress til å lage egne bakgrunner er ikke noe nytt. Men det som er byget seg opp til og bli en trend nå er og bruke en til maks 3 farger for og bygge seg opp bakgrunner. Og de skal ikke gå inn i hverandre, og de skal være lyse og klare. De skal ikke dekke hele bakgrunnen, og de skal se tilfeldige ut. Man må også gjerne stemple et motiv uten å fargelegge det, og da fargelegge bakgrunnen delvis, slik at det da “tilfeldig” havner inn mot motivet.

kreativelena_48_2015
Kort lånt fra Lena_J

 

Distress:
Distress er inne i et trendår i år. Takket være at Ranger nå gir ut en farge hver måned. Og vi som samler sitter som spente små unger og venter.. Septembers farge er denne herlige lillafargen kalt Wilted Violet.

DistressWV_promotion

Vellum:
Vellum er noe som har blitt brukt gjennom lange tider i denne hobbyen, men den har vel aldri vært så populær og så variert som den den er nå. Den brukes ofte til og duse ned bakgrunner for og skape en mer spennende kontrast, og roligere inntrykk, slik som Leight Penner har gjort med kortet nedenfor her. Man ser også veldig ofte nå at man bruker vellum til diecutting, slik at mange av pynteelementene nå skaper duse kontraster både i de helt enkle kortene/layoutene og også i vintage kortene/layoutene. Det gir en flott effekt når man bruker de som små tekststriper, og embosser tekster på de.

IMGP7343-002
Tusen takk til fantastiske Leigh Penner for at hun lot oss vise frem dette vakre kortet.

Vintagestil i endring:
Jeg at den gode gamle vintagestilen som ennå er en av de ledene stilene her i Norge er i utvikling. Vi ser mer moderne bilder og sterkere farger både på kort og layouter. Til og med papirene er blitt mer “moderne” og man bruker da ofte de samme papirene både til de fargesterke enkle men hypermoderne kortene/layoutene som man gjør til disse flotte vintage-kreasjonene. Og en av de som virkelig demonstrerer dette godt er Heidi Augustson, bedre kjent som Filharmonica for mange.

IMG_1588
Tusen takk til Filharmonca for lånet av dette fantastiske kortet.

 

 

Foto: Lena Johansen, The Paper Crafting
KaBoks (Publisert med tillatelse)
Heidi Augustson (Publisert med tillatelse)
Leigh Penner (Publisert med tillatelse)
Ranger (Publisert med tillatelse)

 

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »