SERVIETTHOLDER

0 1,483

Ikke alltid like enkelt å vite hva man skal kjøpe i gave til de som “har alt”. Blomst er stort sett alltid greit, men jeg ønsket å finne på noe annet til denne personen. Jeg endte opp med å lage et gavesett bestående av fire deler. Her er del en, serviettholder.

Type prosjekt: Serviettholder
Anledning: Bursdag
Stilart: Elegance
Pynt/dekor: Bling, bånd, eyelets, resinpynt, sommerfugler, blomster, blomsterbær, dies, stempel
Hovedfarge: Svart
Medium som er brukt: Amazing Resin
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin
Teknikker som er brukt: Bretting

Serviettholderen er brettet og tilpasset til de serviettene jeg kjøpte. Den er ca 17,5 cm i bredde og ca 5 cm i dybden. Foten er tykk papp som er kledd med bazzill og mønsterark. Den er ca 20 cm i bredde og ca 7,5 cm i dypbden.

Mottakeren elsker svart, men svart alene ble litt flatt og tamt så jeg måtte få inn noen flere farger så det ble litt liv her. Jeg har brukt Maja Design sin serie her som heter Celebration. Den er så lekker. I tillegg har jeg brukt svart og hvit bazzill samt svart glitter kartong.  Engelen har jeg støpt i silkonform og her har jeg brukt resin.
Nederst har jeg brukt en punch og laget en blondekant samt litt bling. Pyntet med blomster, bære, hvit sommerfugl og en stort sommerfugl i stoff som jeg hadde liggende. Brukte en blomsterpunch og laget noen sorte glitter blomster. Tag med tekst. En hvit stjernering i bakgrunn og bling på kanten oppe.

Baksiden av esken er pyntet enkelt, men det må være pent og det er fint å hente elementer fra forsiden. Her har jeg i tillegg brukt en sommerfugl som jeg har laget av Resin. Jeg hadde en liten rest igjen av stjerneringen, så den brukte jeg på baksiden her sammen med blomstene.

Jeg har valgt å ikke bruke noe pynt på kortendene. Der får blomstene i arket og blingen være pynt.

Serviettene måtte matche boksen, så de ble svart med hvitt og sølv. De andre dele til gavesettet kommer fortløpende i løpet av høsten.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More