,

Shakerkort

Har du ikke prøvd deg på et shakekort enda, så anbefaler jeg deg å prøve. Det finns så mye morsomt på markedet man kan fylle de med. Temaet denne gangen ble et fargerikt cupcake kort.

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Bursdag
  • Teknikker bruk: Shakerkort
  • Pynt/dekor: Dies, stempler, mini pynt til shakekort og glitter
  • Hovedfarge: Multifarger
  • Utstyr som er brukt: Kuttemaskin og skjærebrett

SE OGSÅ: SHAKERKORT – HVORDAN LAGER JEG DET?

Denne serien fra Heartfelt har jeg hat liggende i flere år uten å gjøre noe med. Jeg har til og med skrevet den inn som et prosjekt langt tilbake i ønske boken min. Nå er det på tiden å gjøre noe med både ideene og ønskene.

På bildet under ser dere arkene jeg stempler og farger motivene på. Ikke alle papirer tåler så mye farge og måten jeg jobber fargen inn i papiret på uten å loe. Det er samme papiret jeg bruker til å lage egne blomster med når jeg skal farge de. Det fungerer også bra med andre 180-220 grams akvarellpapir.

Jeg får alltid spørsmål om hvem stempelputer jeg har farget med så her ser dere ferdig farget motiv med tilhørende stempelputer. Jeg fager alltid før jeg dieser ut motivene. Det går ganske fort å farge når man ikke trenger å være så nøye med å ikke farge på utsiden av motivene.

Så er det selve hovedelement ved et shakerkort. Som regel så lager jeg vinduet selv med god gammeldags overhead-folie. Nå er det så mye fine ferdige modeller å få kjøpt, så denne gangen gikk jeg for en stor kuppel fra Sizzix. Siden jeg skal glitre motivet lit så syns jeg at disse matte fargerike små stjernene var perfekte til temaet mitt. Jeg har også fylt på med noen små hjerter og stjerner i gull som jeg har laget med mini dies og limt sammen to og to.

Da er det bare bilder av selve kortet som gjenstår. Kortet er ganske enkelt innvendig, men jeg legger ved bilder som inspirasjon uansett.

Translate »