,

En ny “slikbutik”

Her i sommerferien blev jeg inspireret meget da jeg så en ny butik i Jylland, det var som at komme ind i en slikbutik for mig. Jeg skulle bare ha det hele, kender i det? Nå men valget faldt på quillingstrimler og selvfølgelig hendes eget design på diverse papir, på dette kort har jeg brugt hendes design papir, samt de nye Lady E dies, se med på de følgende billede.

Her er det færdige kort.

Her ser du de materialer jeg har brugt, Dommerby papir, lidt fra  Lemoncraft , foamiran blomster stanset ud med dies fra Lady E, samt bånd og diverse.

Da Dommerby papir ikke er en webshop så skal man til Jylland for at besøge den.

Her ser du blomsterne tæt på og du kan se jeg har indfarvet dem med oxide ink.

Her ser du det fra bunden det færdige resultat.

Her et tættere på.
Tak fordi du kiggede med.

Krea hilsner Mette Janni

 


Posted

Translate »