Produktguide – Vinteren 2022

Det kommer en rekke nye og spennende produkter på markedet nå og i dag viser vi fram et lite utvalg av disse. Havet har vært inspirasjon for både Craft Consortium og Magnolia, mens myke tekstiler er utgangspunkt for de nye designpapirene fra Asuka Studio. 


“Ink Drops – Ocean” fra Craft Consortium

Craft Consortium har laget en serie med designpapir som er inspirert av havet. Serien heter “Ink Drops – Ocean” og selges i papirblokker på 6×6″ og 12×12″. Blokkene inneholder totalt 20 forskjellige design. 


Ephemera Bits and Pieces fra P13

Fuzzy Cutting er populært og P13 selger “Ephemera Bits and Pieces” som passer veldig godt til denne formen for kortlaging. Settet “Let your Creativity Bloom” inneholder 13 deler i sarte pastellfarger.


“Sardines Collection” fra Magnolia

Magnolia har laget et sett med produkter som kalles “Sardines Collection”. Kolleksjonen består av to stempelsett og to die-sett. Settene kan både brukes hver for seg eller sammen. På bildene nedenfor ser du to av settene. Du finner hele kolleksjonen her: Sardines Collection


“Basic Marbling Quilling Techniques” fra Karen-Marie Klip

For deg som holder på med quilling har Karen-Marie Klip nå kommet med heftet “Basic Marbling Quilling Techniques”. Her kan du lære hvordan du kan blande flere quillingstrimler slik at du får en marmoraktig effekt. 


“Vintrig Fram- och BakhÄngla” fra HÄnglar och Wings

Et av HÄnglar & Wings nyeste stempelsett heter “Vintrig Fram- och BakhÄngla”. Settet består en figur med både fram- og bakside sammen med stjerner. 


“Gingham Love” fra Asuka Studio

“Gingham Love” er et av flere nye sett med designpapir fra japanske Asuka Studio. Settet er nå på vei til Europa og vil sannsynligvis være tilgjengelig i butikkene i løpet av mars. “Gingham Love” er inspirert av tekstiler i herlige, sommerlige farger. 


Foto: Magnolia
P13
Karen-Marie Klip
Asuka Studio
Craft Consortium
hÄnglar & Wings
Publisert med tillatelse


Produktene er valgt ut på grunnlag av en uavhengig redaksjonell vurdering og er ikke sponset av produsentene som er omtalt i artikkelen. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.