Shopping: Nye julestempler designet av Mette Janni

Produktlansering - nye stempler

0 177

Mette Janni, som er skribent i TPC, lanserer i kveld helt nye stempler. Mette har designet to serier med julestempler og de får du se her for aller første gang. I tillegg viser Mette stemplene nå fram i sin Facebook-gruppe hvor du blant annet vil få en rabattkode.

Min udgivelse af mine stempler er 2 udgivelse i år. Som er faktisk består af 2 serier. Dette har gået stærkt og jeg glæder mig virkelig til at præsentere mine nye stempler til jer.

De første stempler serie 1, jeg vil vise jer er disse her juletal. Jeg havde gået længe og tænkt på at lave nogle juletal med forskellige små motiver ved hvert tal så man kunne farvelægge dem, der er jo så mange som elsker at sidde og farvelægge, incl mig selv. Disse juletal kan bruges til mange projekter som pakkekalender/advent/og til andet pynt – jeg skal ihvertfald bruge dem til en masse spændene ting.

Den anden er serie 2. Den består af 7 forskellige gnomnisser som jeg har lavet til til og fra kort, men os på alm kort. Billederne som jeg viser her under er hvad jeg har nået at lave indtil nu, da jeg først fik mine stempler i lørdags og ting tager tid, ved i jo godt for at få helt det man nu synes er smukt.

Hvis man kigger med nå kl 20 inde på min gruppe jeg ligger billede op som alle kan melde sig ind i, så kan man se mine nyheder som nu men du har os mulighed for en rabat kode via mig hvis du ser med nå. Det vil sige at det firma jeg designer for og laver mine stempler m.m yder en rabat ved køb i deres butik Black Friday fra 20-23.59. Derfor er det vigtigt du kigger med og lytter da jeg siger rabat koden mundtlig i min udsendelse på min gruppe på fredag kl 20. Du finner gruppen her: Kreative Blomster

Her er de første billeder, jeg ved disse bliver solgt som kits med alt i som du ser på mine billeder, hør mere om det i liveudsendelsen fredag kl 20.

Her har jeg vedlagt lidt billeder så du kan se hvordan jeg har farvet min nisse. Kortet er lavet af lidt rester fra mine juletal samt Lemoncraft papir og en masse forskellige jule dimser og lign fra mine gemmer. Stjerner i træ er os eget design og kan købes hos samme forhandler under mit dirrekte link som kommer på fredag.Mange kreative hilsner
Mette Janni

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More