Shopping: Nye, norske designpapir med vårlig tema

Ny designer: Jorunn Elin Rasmussen

0 326

Jorunn Elin Rasmussen startet med å lage designpapir til papirhobby i fjor høst. De første designpapirene fra Jorunn Elin hadde jul og baby som tema. Nå kommer hun med ti nye ark og denne gangen er det konfirmasjon/ungdom, blomster og ugler som står i fokus. 

Designpapirene som Jorunn Elin lagde før jul i fjor ble svært populære og ble fort utsolgt hos butikkene som tok de inn. Nå har hun designet en ny kolleksjon i friske farger. Denne gangen er det ungdom, blomster og ugler som er tema – noe som passer veldig fint til årstiden vi går inn i. 

Når Jorunn Elin arbeider med nye idéer lager hun først skisser som hun og mannen samarbeider om å lage på PC. For Jorunn Elin er det viktig at fargene på mønsterarkene skal passe sammen og hvert design får eget navn. Arkene prøvetrykkes før alt settes i produksjon. 

Vårens nye ark

Ideene henter Jorunn Elin fra hva det hun selv savner av farger, motiv og ikke minst innspill fra andre scrappere hun har mye kontakt med. Nå er det veldig populært å lage slimline kort, så tre av de nye mønsterarkene er designet slik at de passer til kortbase på 10 x 21cm.

Mønsterarkene kan brukes til det meste av kort, layouts og esker. Selv har Jorunn Elin planer om å lage et barnealbum med barneserien hun designet i fjor høst.

Mønsterarkene som ble lansert før jul i fjor

Nedenfor finner du en rekke papirprosjekter hvor det er brukt mønsterpapir designet av Jorunn Elin Rasmussen. 

Foto: Jorunn Elin Rasmussen med flere
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More