NORDSTJERNEN: SILJE FRA NORGE

0 456

DSC05616

Silje Kristin Aunan startet med papirhobby for rundt ett og et halvt år siden, og hun har i løpet av denne tiden utviklet seg til å bli en svært inspirerende papirkunstner. Det Silje liker best å lage er 3D-prosjekter.

Silje_(BW)_DSC6028Hva er ditt navn?
Mitt navn er Silje Kristin Aunan og jeg er 26 år gammel.

Hvor bor du?
Jeg har bodd fast i Bodø de siste 5 årene, men kommer egentlig i fra Gildeskål som er
nabokommunen til Bodø.

Har du blogg/webside?
Ja, jeg har en blogg som jeg kaller for Mitt Lille Papirverksted og en Facebookside med samme navn.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Det jeg liker best innen papirhobby er å lage 3D-prosjekter eller utfordre meg selv til å lage ting ingen andre har gjort. Jeg har en forkjærlighet for bokser og lager dem gjerne i vintagestil. Når jeg lager prosjekter er det veldig viktig for meg å bruke flere mønsterark som passer sammen, gjerne 3-4 stykker, flere ulike detaljer og masse blomster.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med scrapping helt tilfeldig i november 2013. Dette året møtte jeg ei venninne på en fjelltur jeg var på. Vi ble godt kjent og utpå høsten fik jeg se en annen interesse hun har, nemlig scrapping. En dag spurte hun om jeg ville bli med henne til en butikk som heter TreL.no (en scrapping- og garnbutikk i Bodø) før vi gikk på fjellet. Jeg ble med, og hun introduserte meg for en helt fantastisk hobbybutikk. Det som møtte meg var farver, blomster, papir og såå mye annet jeg ikke visste hva var eller ble brukt til. Jeg ble nysgjerrig, jeg viste ikke hva scrapping var, men at dette så gøy og avansert ut det visste jeg der og da.

Jeg har en fast tradisjon at jeg har ulike temaer på mine julegaver, pynter dem å pakker dem inn på forskjellige måter. Dette er en tradisjon jeg har gjort i over 10 år.  Det året, begynte min scrappingkarriere med merkelapper med 5 lag til julegavene mine, og noen enkle julekort. Etter dette tok det fullstendig av  så til nå har jeg holdt på med denne fantastiske hobbyen i 1 år og 5 måneder, og jeg ELSKER det.

Hvorfor startet du med papirhobby?
Jeg begynte med papirhobby mest på grunn av at dette er noe jeg mestret! Det ble lidenskapen og terapien for meg. Det å holde på med scrapping er så utfordrende for min del. Jeg setter grensene selv, jeg bestemmer selv hvor langt jeg vil gå, jeg bestemmer selv om det er mulig eller ikke mulig å gjennomføre det jeg ser for meg. Jeg er utrolig takknemlig for hva scrapping har gitt meg. Nå er det å inspirere andre like viktig som det å lage utfordrende prosjekter til meg selv.

Jeg har valgt å representere 3 ulike prosjekter til dere:
Den første jeg vil vise dere er en boks, på 4 bronseføtter, en liten skuff og ett lite fuglehus på toppen. Denne lagde jeg til moren min på morsdagen, og ble kjempefornøyd med resultatet. Slik kan man også bruke to bokser på i ett på samme prosjekt.

DSC06189

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA