,

Simple CAS kort med efterårs tema

Sådan som vejret har været her i Danmark de sidste par uger, har det været alt andet end efterårsvejr. Men vi kommer ikke uden om, at efteråret nok skal komme, det er bare spørgsmål om tid. Derfor vil jeg vise jer nogle super enkle fødselsdags kort, med følelse af natur og efterår.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Høst
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Fuzzy Cutting, stempling, blending
Hovedfarge: Hvit


Til disse kort har jeg brugt:

 • Bazzil Smooth – Coconut Swirl
 • Simon Says Stamp – Woodgrain Cardstock
 • Simon Says Stamp – Hello you 3×4
 • Simon Says Stamp – Stitched Square Die
 • Ellen Hutson – Thankful Stempelsæt og dies
 • Mini Minc maskine
 • WOW – Bonding Powder
 • Heidi Swapp – Folie Gold
 • Prismacolour Farveblyanter
 • Træfinér
 • Distress Ink – Mermaid Lagoon
 • Versamark
 • Simon Says Stamp – White Embossing powder
 • 3D puder

Hvis I har fulgt lidt med mine artikler, så er I vel alle ved at være klar over, at jeg godt kan lide at lave CAS kort, men jeg elsker også dimension på mine kort.  Så i dag har jeg valgt at vise jer 2 kort med det samme layout, et mere farverigt end det andet.

TDØ_dsc_0097

TDØ_dsc_0105

Til begge kort har jeg brugt woodgrain karton til min kort base, Til at starte med stemplede jeg mine stempel motiver med Versamark og varmede det med WOW bonding powder (det er slags lim). Derefter kom jeg guld folie på og kørte det igennem min Minc maskine. Jeg farvede motiverne med farveblyanter, i efterårs farver. Til det første kort skar jeg tyndt træfinér ud med “Stitched Rectangle” die, og til den anden baggrund, har jeg brugt Mermaid Lagoon Distress Ink og ink blending tool. Jeg kom lidt vand på, for lidt mere interesse. Jeg kom 3D puder bag på min lille baggrund og limede den på. Det samme gjorde jeg ved mine motiver, som jeg arrangerede til jeg var tilfreds. Til sidst stemplede jeg min fødselsdagshilsen med versamark og hvidt embossing pulver, som jeg varmede med min varme pistol. Jeg klippede en lille hale på mit karton, og brugte 3Dpuder bag på.

Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration, og ønsker jer alle en rigtig god weekend.

 


Posted

Translate »