,

Simple efterårs kort

Det er ikke til at forstå, at vi er nu i september måned. Jeg syntes tiden flyver afsted, og at jeg slet ikke er klar til efterår allerede, selvom jeg godt kan lide denne tid af året. Dog ikke kulden og blæsten, men alle de flotte farver naturen viser frem. Så i dag vil jeg vise jer tre forskellige korte, jeg har lavet med hjælp af Designer Papir og dies, og en smule stempling.

Jeg elsker designer papir, og jeg har meget af det efterhånden, og alligevel bruger jeg det meget sjælden. Og jeg kan vist godt indrømme at jeg er lidt af en samler, når det kommer til stykket. Men i dag valgte jeg at bruge noget af det, og fik lavet 3 kort jeg gerne vil vise jer, og håber at det kan give jer en smule inspiration.

Til disse kort har jeg brugt:

  • Hvidt karton
  • Kraft karton
  • Sværte: Versafine Onyx Black, Versamark og Distress Ink – Walnut Stain
  • DSP: Pebbles Inc – Harvest
  • Dies: Paper Smooches – Large Leaves, Simon Says Stamp – Stitched Squares og Big Hello
  • Stempler: Simon Says Stamp – Big Birthday Wishes og Essentials by Ellen – Mondo Magnolia
  • Hvidt embossing pulver

Jeg vil sige at det første kort jeg har lavet, kunne godt være til begge køn, siden det er meget enkelt. Det første jeg gjorde var at lime mit DSP på min kortbase. Derefter fik jeg brugt min dies til at skære mine blade ud af kraft karton, og brugte distress ink på kanterne af dem, til at give dem lidt mere dybde. Jeg stemplede min hilsen på blåt karton, og brugte hvidt embossing pulver, som jeg smeltede med varmepistolen. På det blå karton kom jeg 3D tape på bagsiden og sætte der fast på kortet. Derefter arrangerede jeg mine blade i 2 hjørner og brugte både almindeligt lim og 3D tape til at fæstne dem.

TDØ_DSC_0091

Til dette kort, har jeg brugt mere farverig og mere travl DSP for min baggrund. Og derfor har jeg valgt at gøre det, super simpelt. Jeg brugte den store “hello” die, og skar den fem gange ud af kraft karton, og limede dem alle sammen, til at give dem højde og mit kort mere interesse. Til sidst stemplede jeg min hilsen med versamark, og varmede det op med hvidt embossing pulver. Jeg klippede en lille “hale” på og igen brugte jeg 3D tape for at lime det ned.

TDØ_DSC_0089

For mit sidste kort, som også er meget enkelt, brugte jeg igen DSP papir, som for mig til at tænke på efterår. Jeg limede papiret fast på min kort base, og brugte en die til at skære min “syede” firkant ud. Jeg brugte så et af bladene, fra mine dies fra Paper Smooches, til at skære bladet ud af firkanten, (så jeg bruger det negative) af selve dien.  Jeg brugte 3D tape til at fæstne min “ramme” og stemplede min hilsen med Versafine Onyx Black. Til aller sidst limer jeg en lille sløjfe på enden af bladet.

TDØ_DSC_0080

Jeg håber at I kan lide disse kort, og at jeg har givet jer lidt inspiration til at bruge jeres DSP, og at lave nogle fine efterårs kort.

 


Posted

Translate »