SJOKOLADEGAVER

2 1,097

Med bare tolv dager igjen til jul, så er det mye som skal lages på kort tid. Etter å ha lest den fine artikkelen Kirsten skrev i forrige uke med linker til masse ulike maler, så måtte jeg bare sette meg ned å lage noen av de.  

Med bare tolv dager igjen til jul, så er det mye som skal lages på kort tid. Etter å ha lest den fine artikkelen Kirsten skrev i forrige uke med linker til masse ulike sjokolade maler, så måtte jeg bare sette meg ned å lage noen av de.

Malen jeg har brukt til Freia melkehjerte boksen min er laget av Marianne (Mariannespapir.blogspot.com). Det som gjør at jeg liker denne malen spesielt godt, er at det er dobbelt kant på den. Da blir den litt mer stabil.

Denne er laget etter malen Anitas kvikklunsj eske (barnemix) Det er en super søt modell. Jeg valgte å bruke bånd til å knyte sløyfe med isteden for borrelås eller magneter. Denne lille modellen er perfekt til å putte gavekort eller penger nedi sammen med kvikk lunsj sjokoladen. Det alltid koselig å kunne gi en liten ting ved siden av.

Så er det den landskjente kaffeboks malen til Torill Haugen. En fantastisk fin mal. Jeg har laget mine litt lavere siden jeg skal fylle de med løse twist og ikke en hel pose.

Da vet dere hva jeg skal gi bort under mine små julevisitter.
Juleklem Betina:)

close
2 kommentarer
  1. Anita Knutsen skriver

    Så flott artikkel Betina! Og flotte “gå-bort-gaver” og også julegaver! Jeg skal gi bort både penger og gavekort i år, så her var det gode tips! Nydelige eksemplarer du har laga!

    1. Betina Olslund skriver

      Tusen takk Anita:) Så utrolig koselig:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More