Skandinavias mest luksuriøse scrappetreff?

Om nøyaktig fjorten dager starter det som trolig er Skandinavias mest luksuriøse scrappetreff. Treffet foregår i vakre omgivelser på Hotel Union i Geiranger og varer fra 25.-27.april. Du kan fremdeles melde deg på både treff og kurs dersom du har lyst til å være med. På programmet står scrapping, vinsmaking, spa, kortlaging, fottur, Mixed Media, sauna og dans. Snakk om den perfekte husmorferie!

DSC3394

Belinda Brandal og de andre jentene i arrangementskomitéen står klare til å ta i mot spente deltakere fredag 25. april fra tidlig om morgenen og utover dagen. Før det første scrappekurset starter kl. 16 kan man fordrive tiden i bassenget hvor det står kaffe og isvann klart på bassengkanten om du skulle ønske det. Blir du lei av å kose deg i bassenget kan du ta turen innom spaavdelingen eller saunaen. Eller du kan hive deg med på Nordic Walking med staver og instruktør!

Basseng inne_7421 (4)
Bassenget der det venter kaffe og isvann på kanten. Foto: Rune Hagen, Hotel Union

dark and lightScrappetreffet på Hotel Union har hyret inn polske Karolina Stopyrova som kursholder på treffet, og det er Karolina, eller Drycha som mange kjenner henne som, som starter det første kurset på treffet. Kurset heter “Dark & Light”, starter fredagsettermiddag og varer i litt over tre timer. Kurset foregår på engelsk, men vil bli oversatt til norsk for de som ønsker det. “Dark & Light” er et Mixed Media-kurs hvor man lager kort på to måter; mørke og lyse. På kurset vil man lære mer om å bruke Gesso,  Modeling Paste, maling og blekk.

Etter å ha fått utløp for kreativiteten og kanskje sølt deg litt til underveis, kan du jo vaske av Gesso-flekkene i et utendørs terapibasseng med boblebad, massasjedyser og kobradusj. Etter at det er gjort er scrappelokalene åpne slik at du kan eksperimentere videre med det du lærte på kurset, avbrutt av en middag da, det serveres buffet i resturanten fredagskveld.

catsGod og mett kan du bli med på kortkurset til Yasmin Tölche som varer nesten helt frem til midnatt fredag. Kortkurset er et kurs med fokus på bretteteknikk og nye bretteteknikker er alltid spennende å lære seg. Du kan lære å brette kort med matchende gavepose og et kort som er som en liten eske.

Begge kortene kommer til å bli dekorert i en romantisk stil, og Yasmin sier at det vil bli et ordentlig kosekurs på fredagskvelden.

For de som ikke deltar på kurset kan det være et alternativ (dersom man ikke er i scrappelokalene) å ta en dans til hotellets eget husorkester i danseresturanten. For morgenfuglene kan lørdagsmorgen by på et nytt bassengbesøk, spa og en god frokost før scrappelokalene igjen åpner kl. 09.30. Der kan man holde på fram til 01 på natten om man ønsker det.

“Creating through Destruction” høres da unektelig spennende ut, og det kurset kan man delta på lørdagsformiddag. Kursinstruktør er polske Drycha og her kan du lære å rive papir, distresse papir, bruke nåler på papir, ha vann på papir og til og med bruke sandpapir på papir! Hva resultatet av det blir vet jeg ikke, men Drycha sier at du vil lære nye teknikker og det tror jeg på.

Yasmin Tölche byr på et nytt scrappekurs senere på lørdagen, et layoutkurs med fokus på bakgrunn og Mixed Media. Her skal blant annet medium, mister, stenciler og pensler i bruk og Yasmin lover møkkete hender etter kurset.

Jentehelg-25.-27.-januar
Enten du deltar på “Nordic Walking” eller søler Gesso på føttene kan et fotbad etterpå være en mulighet. Foto: Frank Stenersen, Hotel Union

Når hendene er vasket av, enten det er i bassenget, spaavdelingen, i det utendørs terapibassenget eller kanskje i en vanlig servant, kan man ta seg en kaffepause med servering av kaker før man gjør seg klar til “Pop-up Card”-kurs med Drycha. Ja, hvis man ikke har funnet veien til prøvesmaking av franske viner da. Det er nemlig også en mulighet på scrappetreffet, og da er det nesten godt at det ikke er flere kurs den kvelden…

_DSC6467
Vinkjelleren. Foto: Frank Stenersen, Hotel Union

Søndagen blir en roligere dag der man kan kose seg i scrappelokalene avbrutt av en salatbuffet og litt sauna eller spa før man starter på hjemturen.

img_9650
Japansk varmebad, kan det friste en sliten scrappekropp? Foto: Rune Hagen, Hotel Union

Foto, øverst og på forsiden: Geir Magne Sætre, Hotel Union
Foto: Hotel Union og Scrappetreff på Hotel Union

Publisert med tillatelse fra Belinda Brandal

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.