,

Skolefri

Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg går på skole, det opptar jo ganske mye av livet mitt. Og hadde noen fått meg til og forstå hvor hardt det var å sette seg på skolebenken igjen og ta studiekompetansen, så er jeg ikke sikker på om jeg ville ha gjort det. Jeg har nemlig tatt alle fagene på et år. Nå gjenstår det å se om jeg kommer meg videre inn på universitetet. Ville nok anbefalt andre å ta det over to år, og virkelig få studert ordentlig, for utrolig mange falt fra når de prøvde å ha seks fag sammen med alt det andre som hender i privatlivet. Og skole generelt er ganske så tidkrevende, så jeg vil hylle alle dere som går eller planlegger å gå på skole.

I mellom dette skoleåret og forhåpentligvis neste skoleår skal jeg nyte sommerferien, og glede meg over alle de herlige menneskene som finnes rundt meg. Masse av tiden skal selvfølgelig brukes på min kjære hobby som jeg ikke har fått like mye tid til som jeg skulle ønske. Reisen startet helt klart med og klappe meg selv på skulderen for et vel gjennomført år, og en stor klapp på skulderen til alle dere der ute som har gjennomført skole i år. Og er det noe vi virkelig fortjener så er det et kort. Så jeg har laget et til meg selv og et til dere, og et til dere som trenger motivasjonen til å kanskje starte.

SE OGSÅ: KORTLAGING I SEPTEMBER

kreativelena_36_2016

Dette var da kortet til meg selv. Synes Snoopy representerer hva jeg føler akkurat nå.. *ler* Bildet er “lånt” fra vår venn Google, og fargelagt litt med distress. Papiret er fra Simple stories – A charmed life. Glede er en die fra kaBoks, det samme er bokstavene i skolefri. Enamel dotsene har jeg laget selv, og det kan du lese mer om HER.

kreativelena_34_2016

Kortet til alle dere der ute som har avsluttet et skoleår i år. Du overlevde, det er helt fantastisk. Vær stolt av deg selv, klapp deg på skulderen og gled deg over alt det nye du har lært deg. Er du som meg har du stilt umenneskelige krav til deg selv, og selv om du kanskje ikke oppnådde de resultatene du ville, så har du i det minste fullført. Jeg er iallefall superstolt av dere alle!
Motivstemplet jeg har brukt er Graduation Mae av Some odd girl stamps, og er fargelagt med distress. Har klart og bruke litt papir her også fra Simple stories, men fra en annen pad som heter So rad. Washi-tapen aner jeg ikke hvor er fra. Tekststemplet er fra Norsk Stempelblad og heter Hilsninger.

kreativelena_35_2016

Og her er til alle som skal på skolebenken igjen når sommeren er over, og til alle dere som kanskje tenker tanken men ikke vet om dere tør sette dere på skolebenken igjen. Kast dere ut i det i med hodet først. Det er hardt, men så utrolig verdt det, jeg lover dere.
Igjen har jeg fått papir inn på kortet fra basics kolleksjonen til American Crafts. Motivet er Fighter Gwen fra Some odd girl stamps, fargelagt med distress. Tekststemplet er fra Norsk Stempelblad og heter Hilsninger. Washi-tapen aner jeg ikke. Produsentene av washi-tape burde ha stemplet innsiden med logoen sin eller noe..

Jeg vil også utfordre deg til å lage et kort til en student, for det er utrolig hvor godt det er å bli anerkjent for den jobben man har lagt i dette, og hvor motiverende det er med tanke på å fortsette på skolebenken.


Posted

Translate »