,

Notebog til skolestart

Sommerferien er snart slut, og en ny skolestart er lige om hjørnet. Det er utrolig mange gør-det-selv ting, man kan lave, istedet for at gå ud og købe alt muligt, hvis man har tid her i weekenden. Og det kan være at du har matrieller til det ligefrem i hjemmet. I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg har lavet en lille A5 notebog, ud af en morgenmads kasse.

  • Type prosjekt: Notatbok
  • Anledning: Skolestart
  • Stilart: Clean and Simple

SE OGSÅ: FEATURE UGE – MAJA DESIGN – NOTESBLOK OMSLAG

Det jeg har brugt til denne notebog er:
Morgenmads kasse (for mit vedkommende Cherrios pakke)
Tape
En knap
Bånd
Nål
Printerpapir
Designer Papir 12*12
Saks
Scoreboard

TDØ_DSC_0013

Til at starte med, målte jeg hvor stor min bog skulle blive. Jeg valgte at lave en A5 notebog, så jeg klippede kassen ned i 12″*8½”. Jeg valgte at bruge siden af kassen, så jeg kunne få selve kassen til at passe mine mål.

TDØ_DSC_0014

Til at finde midten til min bog, scorede jeg kassen med scoring-tool.

TDØ_DSC_0016

Derefter fandt jeg den knap jeg gerne ville bruge, og syede den på forsiden af min bog, med tråd og en nål. Husk at snoren skal være så lang, at I kan binde bogen sammen rundt om knappen, når I er færdige.

TDØ_DSC_0017

Til at skjule forsiden af morgenmads kassen og min snor, valgte jeg at bruge Designer Papir, som jeg har haft liggende i rigtig lang tid. Herefter er det en god idé, at bøje forsiden lidt frem og tilbage.

TDØ_DSC_0018

Siden jeg ingen klips havde liggende, valgte jeg at tape printerpapiret sammen med washi tape. Derefter målte jeg midten af mit printerpapir, så jeg kunne få sæt et par klips i, til at holde bogen fast sammen med.

TDØ_DSC_0019

Til aller sidst brugte jeg resten af mit Designer Papir (bagsiden) til at skjule de 2 sider af kassen, når jeg startede. Og fik sæt min bog under et par god tunge bøger, så den blev lidt flad.  Denne bog tog mig ingen tid at lave, og hvis I vil have linjeret papir i, er det altid mulighed for at printe det ud selv.


Posted

Translate »