SLØYFEESKE MED MAL

0 1,286

Det skal ikke mye til for å glede meg, det holder med en ny bretteteknikk. Noe nytt å prøve seg på. Denne gangen ble det en sløyfe i form av en eske. De lå en giveaway eske slengt i papirsøpla som jeg plukket opp. Resultatet ble denne sløyfeesken.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Clean and simple
Teknikker: Bretting
Pynt/dekor: Dies og bling sløyfe
Hovedfarge: Blå og rød
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Jeg har lekt meg og laget en eske til konfirmanten. Dette er en av tre esker jeg har laget i ulike størrelser og teknikker. Denne er brettet i rød bazzill og dekorert med mønsterark.

På toppen har jeg ett lag med hvit bazzill mellom den røde og mønsterarket. Magebånd rundt lokket. Enkel pynt med stempel og sløyfe i bling.

Esken er ca 3 cm høy og 12 cm lang. Dekorert med samme mønsterark på innsiden av sløyfa.

En løs sløyfe med stempel tekst på ene siden og plass for egen hilsen på baksiden.

Mønsterarket på toppen er festet med 3D puter for å skape litt dybde. Jeg har laget to andre varianter og størrelser, de vil jeg presentere nesten gang. I mellomtiden kan du prøve deg på en sløyfe selv. Malen ligger vedlagt, lykke til.

GKO_Sløyfe eske

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More