,

Smykkeeske til konfirmasjon

Jeg fikk en forespørsel om å lage en smykkeeske formet som et hjerte til en konfirmasjon. Så her har jeg kost med med tyll, gull og designerark i lune farger.

Hjertet er brettet ut i fra en mal jeg har laget selv, lager disse nesten alltid i samme størrelse. Jeg fikk noen føringer vedrørende farger samt ønskelig med navn. Esken er brettet i bazzill og dekorert med Maja Design ark. Jeg har valgt en tekst fra Kort & Godt med et budskap jeg liker godt. Bladene er stanset ut i glitterkartong av gull og dyttet under blomstene. Har i tillegg brukt noen små perler og sommerfugler. Jeg har limt et lite hjerte i midten av sommerfuglene.


Type prosjekt: Smykkeeske
Anledning: Konfirmasjon
Pynt/dekor: Blomster, akrylpynt, die-cut, perler, stempel, tyll, perlesnor og glitterkartong
Hovedfarge: Burgunder
Utstyr som er brukt: Punch og kuttemaskin
Teknikker: Bretting


Dekoren på lokket er bygget opp lag på lag. Jeg har brukt lave 3D puter. Jeg har pyntet med en smal gull stripe nederst på lokket og esken. På lokket har jeg også punchet en blondekant.

Høyden på bunnen er ca 5 cm og kanten på lokket er 3cm før jeg punchet. Lokket er 4mm større en bunnen. Da passer det fint uten å bli for løst.

I bunnen av esken har jeg limt en perlesnor kant rundt kanten inni. Deretter har jeg hatt opp litt tyll med gullglitter. Tyllen er limt til esken med perler av gull. Bunn og kant er dekorert  i en lysere rosa nyanse. Hentet igjen litt av rosafargen fra designarket på utsiden.

Tyllen er løs der hvor den ikke er limt med perlene.

Jeg har valgt å sladde navnet. Det er stanset ut i glitterkartong av gull, samme som bladene. Og jeg har stemplet en tekst mellom navn og dato. Ikke helt enkelt å se datoen, men der har jeg brukt stickers i rosa.

Gunns blogg: Gunns papirpyssel

Her finner du mer inspirasjon til konfirmasjonsgaver: Gavetips til konfirmasjon

Nøkkelord dansk: Konfirmation.
Nøkkelord svensk: Smyckeskrin

Translate »