Sommerens mest elegante ATC-damer

Sommerens mest elegante damer fant jeg på Mariannes flotte ATCs (Artistic Trading Cards). Ikke bare er disse damene meget stilige, de er også noen ordentlige jetsettere! Marianne sender nemlig ATCs rundt om i hele verden i forbindelse med internasjonale ATC-swaps.

  • Type prosjekt: ATC
  • Anledning: Generell
  • Stilart: Retro
  • Teknikker brukt: Die Cutting, Fuzzy Cutting

SE OGSÅ: ARTSY ARTISTIC TRADING CARDS

Dessa kort kallas för ATC cards vilket betyder Artist trading cards. De enda kravet med att göra dessa kort är storleken på dem som ska vara 2,5 *3,5 inch. Jag började göra ATC kort i slutet av 2019 och jag byter dessa kort internationellt.

Man har ett bas kort cardstock eller akvarell papper, som man sedan målar med olika medium eller dekorerar med olika mönster papper, som jag har gjort med dessa retro kort. Här har jag använt mig av  olika cut out ark , som jag har klippt ut, några väldigt noggrant, så kallad fussy cutting, jag  gjorde så collage av de olika motiven, la några på så kallade 3D kuddar, pyntade med lite glitter glue och pärlor.

Dessa projekt tar några timmar att göra eftersom man dels ska, söka fram cut out,  papper som stämmer färg mässigt, dekorationer som matchar, klippa ut varje del noggrant av cut out’sen, sedan sätta ihop allting så det blir stil fullt matchar med alla dekorationer.

Om någon vill se mer av mina ATC kort och även andra alster som jag gör, så har jag ett Instagram konto där jag heter: @scrapbookermajan


Posted

Translate »