Sommerferie og papirhobby

Sommerferien er nesten her, og for vi som har papir som hobby betyr det mindre tid inne på hobbyrommet, men også nye minner å dokumentere, samt nye ideer som dukker opp når en minst tenker det.

Enten sommerferie tilbringes hjemme, på hytta, camping plass, i syden eller hvor det måtte være, vet vi alle at de 1000+ bilder som blir tatt skal i album til høsten. Enten er bildene av den yngste medlem i familien som endelig turte å dukke under vannet, eller den eldste som sitter på god stolen ute og ser på robotklipperen som klipper gresset for han for første gang.

SE OGSÅ: 30 SOMMERLIGE SCRAPPEIDÉER

For å ikke nevne de nye blomster vi har fått på terrassen som ga oss den brilliante ide på den perfekte sammensatt av papir blomster på et kort. Og den solnedgang hadde vært perfekt å kunne rekreere med distress oxide, lurer på hvilke farge som kommer ny i år…

Ikke minst at i år kan vi reise ut av landet uten å tenke på at vi må i karantene….mmmm…må undersøke før vi reiser hvis det finnes en scrappebutikk  i byen vi skal til…eller vi kan alltid kjøre hvis det er en i nabo byen da, det er jo ferie så det er kjekt med en liten ekstra tur i turen.

Ikke glem bruktbutikker…de er fulle av skatter, kunne tenke meg noen gamle frimerke som jeg kunne bruke på journalen min, eller ei gammel botanisk bok jeg kan rive i, helt sikkert på at det finnes flere på veien når vi kjører Norge på langs for å besøke familien. Eller ei bok fra utlandet i et annet språk som kan brukes som bakgrunnen.

Vel, er du som meg er dette bare noen av tankene som kommer opp i hodet ditt rett før sommeren. Men vet du hva? i år har jeg alle planene klare, fordi i år innser jeg at jeg ikke klarer å huske alle de nye ideer, og hva hvert bilde skulle fortelle når jeg setter meg på hobbyrommet etter sommeren. Før har jeg laget med et journal, der alt skulle skrives ned, men det ble alltid glemt, og eller så var det ikke tid der og da.  Så i år er redskapen min telefonen, både for å ta bilder og skrive ned alt.

*Når det kommer til  bildene, er planen å skrive stikkord i beskrivelse av bilder på telefonen, der er også dato og hvor den er blitt tatt, så når bildene skal brukes er det bare å sjekke der.

*Notater i telefonen med taleskriving er klar til å brukes, greit å diktere litt disse rare ideene mine som kommer i hodet sånn innimellom. På denne måtte går det litt fortere og kan gjøres med en gang.

*Butikker en kan besøke enten her i Norge eller i utlandet skal sjekkes i forkant og besøkes hvis de er i nærheten. 

Med og uten planlegging blir det sommerferie, og jeg gleder meg. Selv om det blir mindre tid på hobbyrommet er det alltid kjekt å tilbringe mer tid sammen med familien.


Posted

Translate »