, ,

Sommerfuglekort til brudeparret

I græsk mytologi er gudinden Psyche gudinde for sjælen og har smukke sommerfuglevinger. Sommerfuglen symboliserer bl.a. forvandling og evighed. Jeg har derfor – lidt utraditionelt måske – valgt, at sommerfugle  skal have hovedrollen på mit kort som symbol på 2 sjæle der siger ja til hinanden. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bryllup
Teknikker brukt: Die-cutting / lag-på-lag
Hovedfarge: Hvid / rose gold
Pynt/dekor: 2 mm sølv halvperler, bånd fra Søstrene Grene til sommerfuglene
Medium som er brukt: Hvid 240 g karton / Metallic Karton Rose Gold fra Card Deco Essentials / dies
Utstyr som er brukt: Big Shot / skæremaskine / bogbinderlim / slimeline ramme die fra Simple & Basic SBD098 / hjertedies fra Simple & Basic SBD159 / tekst “ja” Renke / tekst “Til Brudeparret” Nellie Snellen Shape Dies / slimline embossing folder Spellbinders “Slimline Flora” SES-017 / sommerfugle 6002/1475 og 6002/1462 fra Joy Crafts / bladranke 6002/1472 fra Joy Crafts.


Jeg er faldet helt for slimline formatet til kort, da det både er elegant og giver god plads til både at pynte og skrive indeni kortet. Jeg har valgt dette format til mit kort til brudeparret, da det giver mig mulighed for at pynte i højden.

Sommerfugle er måske ikke så traditionelt på et bryllupskort, men da der er så meget smuk symbolik i sommerfugle, bl.a. kærlighed og evighed, synes jeg, det er perfekt til et brudepar. For mig er sommerfugle lig med sommer.

Jeg elsker, når jeg kan sidde i min have og nyde de smukke, farverige sommerfugle flyve fra blomster til buske.

Kortet måler 10 x 21 cm foldet. Basen er hvid karton med en scallop ramme også i hvid. Jeg har forsøgt at holde det neutralt i farverne. Det metalliske karton – her i en knap så skinnende udgave – gør sig smukt på kort. Jeg har valgt en meget lys rose gold, som er fin og let uden at være for feminin.

Jeg har embosset kartonen med en fin blomster embossingfolder fra Spellbinders. Dette giver et let præg uden at dominere kortet. Ovenpå har jeg sat hjerter også i metalkarton med vellum ovenpå. Hjerterne er sat på med 2 mm foamtape for at give dimension.

Sommerfuglene symboliserer brudeparret. Sommerfuglen til venstre i en mere maskulin udgave med tandhjul og møtrikker og til højre i feminin udgave med blomster. For at give sommerfuglene lidt liv har jeg brugt dekotråd i sort/sølv til krop og følehorn.

Et par grene i hvid karton bag hjerterne og et “Ja” – det sidste i 3 lag for at give dimension – og lidt sølvperler hist og pist, og mit kort er færdigt.

Til sidst har jeg pyntet kuverten med en udstanset tekst “Til brudeparret” i metalkarton. For at binde kort og kuvert sammen har jeg sat en overskydende sommerfugl på.

Min hilsen er nu klar til at blive overrakt de kommende Hr. og Fru på deres bryllupsdag med ønsket om en glædelig dag og en lykkelig fremtid.

Tak fordi du læste med, jeg håber, du kan bruge min inspiration.

Mange kreative hilsner,

Tina

 


Posted

Translate »