SOMMERGAVE

Det må vel være lov å si at nå er sommeren her. Selv om ikke alle dager har vært like varme, så kjennes det ut som den er på vei nå. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er mye flinkere til å gå på besøk i sommertiden en jeg er ellers i året. Til det trenger jeg litt sommergaver. I dag tenkte jeg skulle vise dere en av sommergavene jeg har laget klart. Det er et lite malt og dekorert clipboard.

Type prosjekt: Clipboard
Anledning: Sommergave
Stilart: Vintage
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Strie, osteklut, blomster, sugerør, egne tekststriper
Hovedfarge: Rosa
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, dies

Jeg starter med å hvitvaske chipboardet litt. Det gjør du enkelt med en bred pensel/svamp og litt tykk hvit Gesso. Legg Gesso på litt ujevn og raskt, så går du over med tørkepapir og fjerner en del av den. Det er bedre å legge på flere tynne lag. Når det er tørt så er det bare å begynne på papirdelen. Jeg bruker papp imellom flere av papir lagene for å skape litt høyder. Da er det enkelt å putte pynt innimellom til slutt. Den lille flasken med kork, er i utgangspunktet klar. Jeg tynnet ut litt akrylmaling, helte litt oppi flasken og ristet godt.

På baksiden har jeg laget klart et stort skrivefelt. Jeg er litt glad i å skrive noen ord, selv om man får sagt det meste når det er personlig overlevering. Skrivefeltet er laget med en dies fra Studiolight. Pyntingen ble litt enkle med papirrester, bånd og blomster. Her har jeg kun bygget høyder med pynten. Jeg syns ofte det blir litt vanskelig å skrive med høydebygging under skrivefeltet.

Dette var mitt siste innlegg før sommeren, og med det ønsker jeg dere alle en riktig god sommertid:)
Klem Betina:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More