,

Sommerhatten – kreativt gjenbruk – del 2

I dag viser jeg enda et lite “galskap” prosjekt i gjenbruk. Kanskje Koronaen får en til å tenke annerledes på hvordan man kan være kreativ og hva man kan lage? Det å gå ut på en butikk og prøve sommerhatter, er ikke noe jeg er komfortabel med nå. Hatter må jo prøves. Så da har jeg prøvd på enda et litt sært kreativt prosjekt, som resulterte i to sommerhatter. Pris per hatt i materialer var 30kr per hatt, men du kan også få tak i disse bordbrikkene til en billigere pris andre steder. Eller kanskje du har noen liggende hjemme?

Utgangspunktet her var to bordbrikker fra Jysk til 30 kr stykket. Bordbrikkene består av et langt bånd i plastmateriale, som enkelt kan løsnes. Hver brikke gav utgangspunktet for en hatt hver.

Utgangspunktet for fremgangsmåten på denne hatten finner du i denne videoen:

 

Med basis i denne hatten, lagde jeg en hatt til, med en litt annen form. Jeg så fort at denne hatten var litt mer knotete å få til. Toppen i hatten har en dråpeform, istedet for rund form. Bremmen må også formes litt annerledes enn enn rund hatt. Denne hatten har også fått på et enkelt hattebånd, som er et bånd fra scrappeskuffen.

 

Lykke til med kreative galskapprosjekter.

Kreativ hilsen fra Kirsten Ulset.


Posted

Translate »