Sommerlig vintage, sommerhimmel og romantisk nordlys

I “Papirrunden” denne måneden kan vi by på et papirprosjekt fra henholdsvis Danmark, Norge og Sverige. Her finner vi noe grønt og friskt, noe rustikt og shabby og noe klassisk med pop-up effekt. Det skulle med andre ord være noe for enhver smak.

SOMMERLIG VINTAGE
Type prosjekt:
Eske
Laget av: Linda Landby Fd Tenghede
Anledning: Generell
Stilart: Vintage
Kommentar: Denne flotte esken er laget av Linda i Sverige. Esken er laget i vintagestil med sommerlige farger og pynt. Esken er trolig ment å brukes til en flaske eller lignende og er slik sett en lekker innpakning til en sommerlig gave. 

SE OGSÅ: HJERTEBOKS I RØFF VINTAGE-STIL

BLOMSTER MOT EN SOMMERHIMMEL
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Anna Taylor Nyrud
Anledning: Gratulasjonskort
Stilart: Art Nouveau
Kommentar: Dette sommerlige kortet er laget av Anna. Kortet er laget i det vi kaller “Art Nouveau”-stil med bølgede kanter og buer, naturlige swirls og naturmotiv. Jeg liker godt det vakre blomstermotivet mot den himmelblå bakgrunnen. 

ROMANTISK NORDLYS
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Franzi Dietrich
Anledning: Bryllup
Stilart: Clean and Simple
Kommentar: Dette vakre bryllupskortet er laget til et par som har et spesielt forhold til nordlyset. Franzi har malt bakgrunnen selv og vi ser tydelig nordlyset danse over kveldshimmelen. De hvite blomstene i forgrunnen gir en fin kontrast og “sømmen” rundt motivet rammer inn det hele på en veldig fin måte. 

Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse


Posted

Translate »