SØNDAGSGØY MED HJEMMELEKSER!

2 1,445

Hjemmeleksa her i The Paper Crafting ble første gang lansert i uke 14 i 2014. Dette er artikler jeg har satt stor pris på i min tid her, da de har gitt meg mange ideer og tonnevis av morsom inspirasjon. Det er ikke alltid jeg finner så mye tid som jeg vil til hobbyen min, og når jeg da endelig finner tid så er det så mye jeg vil prøve at jeg egentlig blir stående litt stille. Da er hjemmeleksa god og ha. I dag har jeg latt meg inspirere av den aller første leksa som ble gitt, og den vil jeg gjerne dele med dere.

Oppgave 1. Lær å knytte sløyfer ved bruk av gaffel
Utstyr du trenger:
Bånd, gaffel
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Video:How to make Ribbons with a Fork

En av de mest geniale tingen i denne leksa er at man har flere vanskelighetsgrader synes jeg, så jeg startet med den som var enkel…

Enkel tjaaaaa…. hmmmm, hvordan i all verden vrir hun til og få til knute? Arggg, jeg river båndet av gaffelen, og prøver igjen…. Næmmen, det var da som sudden, river den av og prøver igjen, alle gode ting er tre har jeg hørt. Så kommer jeg på en ting, jeg er jo venstrehendt. Og jeg er virkelig venstrehendt, en av de som nesten er helt lammet om jeg må bruke høyre. Og enkelte ting må gjøres baklengs når man er venstrehendt, så da gjorde jeg det, jeg bandt sløyfen motsatt vei, og voila, der hadde jeg en flott og veldig søt liten sløyfe… Og egentlig en masse nye ideer til hva jeg kan bruke disse til i senere prosjekter.

Lekse1

 

Oppgave 2. Lag et landskap ved bruk av svamp og blekk
Utstyr du trenger:
Papir, kartong, saks, svamp, stempelsverte/blekk
Vanskelighetsgrad: Middels
Video: “Using sponges to create a Landscape

Her hadde jeg det skikkelig moro. Distress er en av de første tingene jeg fikk helt dilla på når jeg begynte og scrappe, men stempelputene blir som oftest glemt, og bare ligger der. Men nå ble de tatt frem igjen. Og selv om jeg nå på mange måter har avansert til at jeg gjerne maskerer inn skyer og slikt, så motstod jeg lysten til og gjøre det, og fulgte bare videoen. Lagde litt enklere landskap til og med. Så dette anbefaler jeg dere virkelig og gjøre igjen om dere ikke har gjort det på en stund, og dere som ikke har gjort det før, dere må bare, for det er så gøy, og setter i gang kreativiteten skikkelig.

 

kreativelena_27_2016

 

Oppgave 3. Lag blomst av blonder og sateng
Utstyr du trenger: Blonder, sateng, saks, blomster-die, lim, filt, halvperle, ribbon sliders.
Vanskelighetsgrad: Vanskelig
Video:Lace and Satin Flower Tutorial

Denne ble litt for “avansert” for meg. Jeg har ikke halvparten av utstyret her, for jeg er en veldig enkel kortlager med lite dill dall. Men jeg tenkte at jeg kunne jo ikke være dårligere en at jeg prøvde med papir. Så jeg brukte en daisy punch og sirkel punch. Selve basen av blomsten ble helt grei, men så fant jeg frem noe papir jeg aldri har brukt før som er skikkelig lekkert og se på, litt sånn glossy sølv, halvveis gjennomsiktig. Dermed ødela jeg punchen min, det tålte den ikke.. Så de ble litt ujevne og ruglete. Men, men… nå har jeg da prøvd. vil ikke påstå at det ga et resultat som frister til gjentagelse. Men  jeg tror nok at neste gang jeg ser bred blonde så skal jeg kjøpe litt og prøve og lage, for de hun på videoen lagde var skikkelig lekre..

Lekse3

 

Alt i alt så synes jeg at jeg fortjener karakteren seks på hjemmeleksene mine, for en ting er sikkert, jeg prøvde. Jeg hadde det også veldig gøy, og det er ikke siste gang jeg skal kose meg med lekser, det er sikkert. Så håper jeg at jeg kanskje har inspirert noen av dere også til og gjøre litt lekser. Som alltid, kos dere med hobbyen, vi sees igjen snart.

 

close
2 kommentarer
  1. karen hansen skriver

    Jeg synes du får top-karakter for at prøve noget nyt!

    1. Lena Johansen skriver

      Ja ikke sant 😉 Det var så gøy, så i dag tenkte jeg skulle gjøre mer av ting jeg ikke har gjort før 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More