Inspirasjon: Sort og gull

4 331

Hvitt og gull har vel de fleste av oss laget prosjekter med.  Det fins faktisk ganske mye å velge mellom om man ønsker denne kombinasjonen. Men, har du noen gang tenk på hvor lekkert sort og gull kan være? I en av hyllene mine fant jeg igjen noen nydelige ark i sort og gull. Jeg måtte gå og titte litt på de før jeg bestemte meg for at de skulle bli til et juleprosjekt.


Type prosjekt: Boks og blomster
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Lag på lag
Pynt/dekor: Dies, perler, gullpapir, splittbinders
Hovedfarge: Sort og gull
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, skjærebrett, stempelplatform, Embossingpulver


Det hele startet med en litt høy bunke sorte Bazzill rester, og en skuff med dårlig samvittighet i form av Embossingpulver. Her ser dere litt av min dårlige samvittighet, snart skal dere få se hva det kom ut av det hele.

Jeg får alltid mye spørsmål om hvem former fra Heartfelt jeg har brukt. Det er bare koselig:) For å gjøre det enkelt for de som lurer så legger jeg bilde av pakkene så dere ser nummere på seriene. Bare vær klar over at de har to serier med Poinsettia og begge ser ganske like ut på bildet, til og med navnene er ganske like. Denne serien er litt større en den andre de har, i tillegg så har disse blomstene de karakteristiske venene i blomster bladene slik Poinsettia har i virkeligheten.

Må jo få lov å si at det ble noen små gullkorn ut av denne dårlige samvittigheten:) Tanken er at jeg skal lage opp en del utover våren så kan neste år bli et blomstrende år for meg. Så gøy og så enkelt. Har du ikke fått mulighet til å prøve deg på å lage egne blomster enda, så er det absolutt å anbefale.

Jeg laget meg en boks i en ny størrelse. Bredere og lavere enn de to modellene jeg delte i mitt forrige innlegg. «Betinas boks». Den kunne med fordel vært kledd med et lag gullpapir og et mønsterpapir istedenfor to lag med mønsterpapir. Da hadde den ikke blitt fult så mørk. Man lærer mens man kreerer. Eneste pynten er blomstene og bladene jeg laget i tillegg til noen kuler i gull.

Her ser dere hva jeg fylte min med. Noen fantastisk søte små julekuler og et brett med tre marsipangriser med ulik smak på sjokoladetrekket. Igjen har jeg hentet gaver hos min favoritt butikk, Skafferiet på Tjøme.

Digital klem fra meg til dere alle ∞ Betina:)
Betinas blogg: Scrap a Little

Alt om fargebruk i papirhobby: Colours – Farger

 

close
4 kommentarer
 1. Guri Småmo skriver

  Wow, så lekkert det blei!!

  1. Betina Olslund skriver

   Hei Guri:) Så utrolig koselig:) Tusen takk:) klem

 2. Anita skriver

  Fy søren så lekker den boksen ble! 💖💖💖 Du er bare heeelt rå på boks, blomster og pynt! 💖💖💖 Og absolutt en stor inspirasjon!

  1. Betina Olslund skriver

   Hei Anita:) Tusen takk for utrolig koselig tilbakemelding:) klem

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »