SØTE MONSTERKORT

0 1,589

Tid for skolestart og det betyr ett lite bursdagsrush for mange. Tidligere i sommer var min niese innom, lurte på om vi ikke kunne lage kort sammen. En så koselig forespørsel kan jeg ikke takke nei til. Resultatet ble disse tre søte monsterkortene.

Min niese er 8 år, kreativ og flink. Og disse søte monterkortene klarer et barn fint å lage selv med litt veiledning. Hun syntes de var kjempe kule. Inspirasjonen til disse kortene var at jeg skulle lage noe enkelt, raskt og morsomt. Alle tre kortene er laget med plass for penger hvis det skulle være aktuelt.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Ingen
Pynt/dekor: Brads, øyer, bånd
Hovedfarge: Blå/Rosa
Medium som er brukt: Ingen
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Turkist monster med spisse tenner. Tenne er limt på baksiden. Pyntet med en sløyfe. Har brukt øyne for å skape litt mer liv i kortet.

Et rosa monster med pannelugg og sløyfe og runde tenner. Jeg brukte en gress dies som hår her.

Et blått monster med sløyfe og bling brads. Runde tenner til denne herremannen og.

På baksiden har jeg limt på et mønsterark for å dekke over der jeg har limt tenne. Tags med plass for hilsen, lomme for penger og tekst i ryggen på kortet. Kjapt, enkelt og fint.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More