SPRING UD – 3D DIY

0 1,097

Sommeren er over os, blomsterne blomstrer og ser smukke ud mens de står og vejer i vinden. Dette var min inspiration til dette 3D projekt. Jeg kan bedst lide blomster i deres naturlige miljø, her holder de sig længst, når de plukkes nydes de for en stund, inden de visner. Disse blomster kan nydes længe, de visner ikke lige med det samme.

Type projekt: 3D
Anledning: Just for fun
Stilart: 3D, Mixed Media
Teknikker brugt: Punch
Hovedfarve: Lilla/Lyserød
Medium som er brugt: Ranger Ink Distress Oxide
Udstyr som er brugt: Limpistol

Jeg kender en del der har fødselsdag hen over sommeren, og der skal gaver til, de skal pakkes ind, og jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. Så fik den idé til de små gaver at sætte en blomst ovenpå, ligesom man til jul sætter en julestjerne på nogle af sine gaver i stedet for gavebånd, eller i kombination med gavebånd.

Derfor har jeg sammensat denne lille DIY til hvordan jeg har gjort.

Enhver 6 bladet blomster punch kan anvendes, ja du kan endda trace efter en kageudstikker og så klippe dem ud. Du starter med at punche 3 blomster i den ønskede størrelse, og farvelægge dem det medium du foretrækker, jeg har brugt Distress Oxide.

Du kan med fordel, som jeg gjorde, punche 2 ekstra du kan bruge som skabelon, når du skal klippe i dine blomster til. Hvordan de klippes kan du se herunder.

Blomsterne skal klippes ud således at du ender ud med i alt 5 dele. Den ene af blomsterne skal der kun klippes ind mod midten som vist med blyant her.

Herefter skal blomsterne limes, jeg valgte at bruge en lim pistol det gik noget hurtigere, men vælg den lim du har det bedst med. Du limer blomsterne samme ved at krydse to blade indover hinanden.

Når blomsterne er limet rulles/bukkes bladene bagover, til dette formål brugte jeg et grillspyd, for at give dem et mere realistisk udseende, og der klippes et stykke af enderne af hvert blomster lag. Som base for selve opbygningen af blomsten, skal du bruge et stykke rest karton, jeg valgte at brugen en cirkel punch, for at give et clean look.

Ovenover kan du se rækkefølgen til hvordan rosen bygges op. Rosen limes fra Lag 1 frem til Lag 5.

Herunder kan du se mit resultat, jeg har bukket blomsternes blade på forskellige måder. Jeg har fået blod på tanden og vil forsøge mig med forskellige størrelser og farvekombinationer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang. 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More