DEKORATION: STASHBUSTING – RUBBONS

Et 'hverdags-layout' med rubbons

1 955

Jeg elsker rubbons. Med det resultat at jeg har en del pakker liggende. Mange af dem er efterhånden blevet helt tørre, men det virker stadig. Sådan da. De er lidt sværere at gnubbe fast på papiret, og de går nemmere i stykker. Det generer mig ikke, jeg kan godt lide det lidt mere distressed look.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Vinter
Stilart: Classic

På den anden side, synes jeg ikke mine rubbons bare skal ligge i deres indpakning. De kommer meget mere til deres ret, hvis jeg kan få dem ned på et layout. Så idag har jeg forsøgt at gøre et lille indhug i nogen af alle mine rubbons.

Det blev til endnu et ‘hverdags-layout’, denne gang om den noget anderledes vinter vi har haft. Jeg elsker at tage billeder af de skiftende årstider, og det er ofte også nogen af mine ynglingslayouts i mine albums.

STASHBUSTING: RUBBONS

STASHBUSTING: RUBBONS

Jeg har mixet nyt med gammelt, og brugt ældre Prima papirer og chipboard bogstaver. Mixet med nye og gamle rubbons. Der kom ikke så meget pynt på, så billederne virklig bliver det dominerende på layoutet. Jeg var løbet tør for a’er, så jeg klippede udenom der hvor der tidligere havde siddet et a på mit chipboard ark. For at det ikke skulle se alt for ‘anderledes’ ud på layouetet, gjorde jeg det samme med et i.

STASHBUSTING: RUBBONS

Tak fordi du kiggede med, og rigtig god fornøjelse.

Musikk i video:
Dream Culture
af Kevin MacLeod
(incompetech.com)

close
1 kommentar
  1. Heidi Worsøe skriver

    Sikke et skønt layout og en rigtig herlig video med mange fine tips og tricks

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More