STEAM PUNK: CANVAS PUNK

4 1,487

GD2016 Susan Janicula

For 2 uger siden præsenterede vi vores Gjestedesigner Susan for jer og hun er nu klar med sit første Steampunk projekt her i vores magasin. Hvis der er nogen som bare kan det dér med Steampunk genren, så er det Susan. Jeg vil derfor give ordet videre til Susan og lade hende fortælle Jer, om hendes canvas projekt.

Type prosjekt: Canvas/Bilde
Stilart: Steam Punk
Teknikker brukt: Stempling, maling

Kære læsere, Susan fra Gæste Designer Teamet her.

Min inspiration til mit canvas er STEAM PUNK. Det er en genre fra den victorianske og edwardianske periode 1837-1920 som er højdepunktet for den industrielle revolution. Denne historiske periode, forfattere som Jules Verne og Philip Pullman, film som Blade Runner og Hugo Cabret – dette fantasy univers er min store inspirationskilde. Jeg er fan af andre steam punk – bloggere og beundrer deres fantastiske kreationer.

 

GD2016 Susan #1-02

Min teknik er mange lag med papirstykker, der er limet på med medium. Så maler jeg med gesso, og bruger spartel til at ligge min paste og sandpaste på. Når alt er tørt, begynder jeg at bruge mine acrylfarver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På det øverste lag acrylfarve har jeg brugt stencil, stempler og penselsplatter med en lys acrylfarve. Til sidst arrangerer jeg mine valgte scraps til jeg er tilfreds, og så får de lige en klat lim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brugt:

 • 12×12 cm canvas
 • DecoArt Media Gesso White og Black
 • DecoArt Media Paste og Sandpaste.
 • DecoArt Media Fluid acrylic: Cobalt Teal Hue, Titan Buff, Quinacridone Gold, Quinacridone Burnt Orange, Raw Umber, Paynes Grey, Transparent Yellow Iron Oxide og Transparent White.
 • DecoArt Crafter’s Acrylic: Cirtusgreen og Brillant Blue
 • Andy Skinner Stamps Toxic fra Stampendous
 • Tim Holtz Layering Stencil Industrial
 • Scraps fra min bunke.

 

Susan aka Klistersøster

Du kan lære Susan bedre at kende HER, hvis du er gået glip af vores GD2016 introduktion af hende.

Kig med torsdag den 12. maj, hvor Susan er tilbage igen med ny inspiration – denne gang indenfor Grunge stilen. Her har hun taget fat på et projekt emne, som passer perfekt til årstiden.

close
4 kommentarer
 1. Autumn skriver

  Susan, this is so so cool! Love the stencil type font and awesome color combo. The texture is fantastic! Congrats on another amazing GD post! Hugs, Autumn

 2. ionabunny skriver

  Very cool. Love the textures and colours and that metal swirl in the middle. Hugz

 3. Bibi Lindahl skriver

  For en fantastisk flott steampunk-canvas, Susan! ♥

 4. dorte skriver

  fantastisk flot steampunk canvas fed textur og lækkert pyntet med metal o.l.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More