Nye tutorials om stempling

I denne månedens tutorials har vi valgt å sette fokus på stempling. Mange kortlagere bruker stempling i kortlagingen, enten for å lage motiv, tekster eller lage flotte bakgrunner.


“Stamping with Oxide Inks & Gold Watercolor Accents”

Tema: Stempling
Publisert: 20. september 2021 av K. Werner Design
Beskrivelse: I denne videoen stempler Kristina på farget kartong. Hun bruker Distress Oxide Ink til stemplingen. Hun bruker også gullpenn for å lage og fremheve en del elementer på kortene. Resultatet er to nydelige kort i en ren og enkel design. Videoen er lett å følge med på, også for de som ikke er så stødige i engelsk. 


“Winter card | layering stamping”

Tema: Stempling
Publisert: 3. september 2021 av Vicky Papaioannou
Beskrivelse: I denne videoen viser Vicky hvordan du kan stemple lagvis. Stemplene Vicky bruker er spesielt laget for lagvis stempling og det finnes en del stempler av denne typen på markedet nå. Lagvis stempling slik det demonstreres i denne videoen er et godt alternativ til fargelegging av motiv. Vicky viser også hvordan hun lager bakgrunn med Distress Oxides. 


“Gradient Stamping with Bold Botanicals”

Tema: Stempling
Publisert: 16. september 2021 av Honey Bee Stamps
Beskrivelse: I denne videoen får du en innføring i gradient stempling. Instruktøren bruker Distress Oxides og dauber til stemplingen. Når man stempler på denne måten trenger man som oftest stempler som har et solid trykk – det vil si stempler hvor hele motivet kan dekkes av stempelsverte. Man kan gjerne bruke denne teknikken også på tekster. Videoen er godt filmet og det er lett å følge med på stemplingen. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.