STENCILS & SKABELONER – BONUS VIDEO

2 1,282

Hver tirsdag i de seneste uger har jeg vist Jer en ny teknik med stencils og skabeloner. Denne uge må I dog nøjes med en bonus video. Min tid er presset lige nu på grund af forberedelser til mit bryllup i slutningen af maj. Næste uge håber jeg at være klar med teknik 6 til Jer.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Medfølelse
Stilart: Clean and Simple

Et par ord om kortet i videoen:

Denne video optog jeg lige før julen 2014. Min kære Gudmor stod og manglede et egnet kort til et engelsk familiemedlem, som kæmpede en sej kamp mod kræft. På det tidspunkt vidste man, at hans kamp højst sandsynligt ikke ville ende med et glædeligt udfald. Min Gudmor havde forgæves forsøgt at finde et egnet kort hos boghandleren og i andre butikker, men uden held. Ligegyldigt hvilket kort hun så i butikkerne, så var teksten og ordvalget bare ikke velegnet til en kræftpatient. Så hun ringede til mig og bad om jeg kunne lave et kort til ham.

Modtageren af kortet tabte desværre kampen for lidt over en måneds tid siden og efterlod sig kone og to døtre under 10 år. Han var en fantastisk og varm mand med dejlig humor, som jeg personligt nåede at møde et par gange til familiebegivenheder.

Det var ikke en nem opgave for mig, for man gør sig mange tanker om sådan et kort. Det var både en hjælp og en udfordring for mig, at jeg kendte ham personligt.

PKL_IMG_1027

Trods de triste omstædigheder for kortet, håber jeg, kortet kan inspirere Jer lidt. I videoen bruger jeg en af mine hjemmelavede stencils.

Kræft rammer alle og mange har enten haft det tæt inde på livet eller kender nogen, som kæmper kampen eller har tabt slaget. For et par dage siden faldt jeg over et link på Facebook, som var yderst tankevækkende. En kvinde, som har overlevet kræft, har designet nogle kort. Kort, som hun selv ville have ønsket, familie og venner havde sendt til hende under hendes kamp mod kræften. Den kan helt sikkert give inspiration, hvis du står og har brug for et kort til en kræftpatient. Du kan læse artiklen om kortene HER.

Andre interesante artikler:

close
2 kommentarer
  1. […] Stencils & Skabeloner – Bonus video […]

  2. […] Stencils & Skabeloner – Bonus video […]

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More