- Advertisement -

Stilarten “Elegance” innbyr til det rene og enkle, men samtidig elegante. I stor grad er det metalleffektene mot det hvite som gir den elegante finishen på prosjektet. 
  • Anledning: Kan brukes til alle anledninger, men brukes gjerne til bryllupsprosjekter. 
  • Motiv: Motivene er ofte fra dyre- og planteriket. Dersom det er forlovelse- eller bryllupsprosjekt er motivet gjerne et forelsket par. 
  • Form/mønster: Sirkler, ovaler, kvdrater og rektangler. Gjerne buede mønstre (swirls), blomster- og plantemønstre.
  • Farger: Hvitt gjerne kombinert med gull, sølv eller kobber. Dersom det er brukt andre farger er det gjerne i nokså begrenset grad. Det er mye luft (“white space”) på prosjektene. 
  • Pynt/dekor: På papirprosjekter i denne stilarten bruker man ofte blomster, swirls, perler og andre dekorelementer i hvitt. Blonder og doilies er også en del brukt på elegante papirprosjekter. 
  • Teknikker: Tørrembossing/preging brukes ofte for å gi liv til det hvite som oftest er dominerende på prosjektet. I tillegg brukes gjerne varmeembossing med metalleffekt på tekst og lignende. 

Nedenfor ser du et galleri bestående av papirprosjekter som er inspirert av stilarten “Elegance”. Disse papirprosjektene har tidligere vært publisert i The Paper Crafting og dersom du trykker på bildene finner du link til den originale artikkelen.


 

Grafisk design og ikke-krediterte bilder: Marit Pedersen
Tekst: Marit Pedersen
Featured foto: Pia Krogh Larsen

Publisert med tillatelse