- Advertisement -

Stilarten “Ephemera” er ikke mye utbredt her i Skandinavia, men prosjektene som lages er ofte spennende å se på og har mange flotte detaljer som man kan hvile øynene på. Hvis man lager en layout fra en konsert hvor man bruker billetter, posters og lignende kan det passe innenfor denne stilarten. 
  • Anledning: Kan brukes til alle anledninger.
  • Motiv: Skrift, elementer fra dyre- og planteriket, bygninger. 
  • Form/mønster: Små kvadrater. Ingen bestemte mønstre.
  • Farger: Ingen bestemte farger.
  • Pynt/dekor: Pyntingen av prosjektet avhenger til en viss grad av hva vi ellers har brukt på det. Dersom du har brukt eldre frimerker kan det kanskje passe med blonder, mens billetter av nyere dato kan passe med et transportmiddel. 
  • Teknikker: På papirprosjekter i “Ephemera”-stilen bruker man små kvadratiske elementer. Ephemera er små frimerker, billetter, posters eller lignende som ofte kastes, men som man har spart på likevel. Det er når disse små elementene, eller noe som ligner dem, har funnet veien til et papirprosjekt at vi forbinder det med denne stilarten. 

Nedenfor ser du et galleri bestående av papirprosjekter som er inspirert av stilarten “Ephemera”. Disse papirprosjektene har tidligere vært publisert i The Paper Crafting og dersom du trykker på bildene finner du link til den originale artikkelen.


 

Utklippsbok: Lwcy Design, Pixabay
Ephemera Pen Desktop: dh_creative, Pixabay
Grafisk design og ikke-krediterte bilder: Marit Pedersen 
Tekst: Marit Pedersen
Featured foto: Pia Krogh Larsen

Publisert med tillatelse