STILIG 50-ÅRS KORT

0 1,997

En kollega har fylt 50 år, og da må man ha kort. Alltid gøy å lage kort til runde dager, og jeg prøver å gjøre de så personlig jeg kan – og denne gangen kjente jeg mottageren godt.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Layering, stempling, Fuzzy Cutting
Pynt/dekor: Hyssing, stifter
Hovedfarge: Blå

Han ELSKER fotball. Nå kan det være litt vanskelig å få et kort med fotball tema til å bli passende for et stilig 50-års kort, men jeg løste det med farger.

gd2016-bente-heidi_7-herrekort1

Fargene til favorittlaget er lys blå og burgunder. Når jeg kombinerer disse fargene med brunt, blått og sort og cream – får jeg et stilig kort med gammelt preg. De flotte arkene fra Pion design – Mister Toms treasures har jeg hatt liggende en stund og nå fikk jeg endelig brukt noen av dem. De er veldig fine.

På den røde bazzilen har jeg brukt Distress Ink  – Vintage photo. Det gir en dypere rødfarge og det er en fin måte å få rett nyanse på. Forsiden er pyntet med filmrull, wasi tape, hyssing, utklipp fra mønsterark og alle kanter er farget med distress ink – Vintage photo.

gd2016-bente-heidi_7-herrekort2

To fotballer har jeg også fått lurt inn blandt klokkene og tags. Fotoapparat er også med, for jubilanten er flink og glad i å ta bilder. Stemplet med 50 år har jeg embosset for å litt smell i fargen.

Det er brukt mange lag med ark på dette kortet, men et tungt, solid kort gir meg en god følelse og det er godt å gi bort.

gd2016-bente-heidi_7-herrekort3

På innsiden går fortsatt fotball lagets sine farger igjen, men her har jeg også brukt et mønster ark med fotballer og tekst også. Har prøvd å dekorere rundt stempelet slik at det ser ut som en premie sløyfe – for å spille litt på sport interessen til jubilanten. Stor plass til å skrive på den andre siden.

gd2016-bente-heidi_7-herrekort6

Arket fra Papirdesign med fotball tema er egentlig hvitt, så jeg har gått over med distress ink for å få det til å passe med kortet ellers. Det er så utrolig kjekt å bruke distress ink på ark for å endre eller tilpasse fargen. 

Baksiden er veldig enkel, kun med et lite stempel og signatur fra meg:)

Det var alt for jeg hadde nå. Håper du fikk litt tips til hvordan få en annen nyanse på arkene og litt tips på herrekort – som av og til kan være litt vanskelig.

gd2016-bente-heidi_7-herrekort4

Er er en oversikt over hva jeg har brukt:

  • Ark: Bazzil – Crimson, light blue, kraft
  • Pion  – Mister Tom’s Treasures – Pocket watches og Captured moments. Papirdesign – Fotballer.
  • Dies: Tim Holtz – Tag collection, Kort og godt – Die 122 Vimpel, Cottage Cutz – Sirkler med sting
  • Distress ink – Vintage photo,  Zing embossing pulver – Clear, True Hamp hyssing, Ideaology Filmstripe.
  • Alle tekststempel er fra Papirdesign, bortsett fra på baksiden – det er fra Kort og Godt.

Klem,

Bente-Heidi aka Papirlykke

Pssssst….har du set, at The Paper Crafting har et Call / Utlysning efter Guest Designers til 2017. Læs mere HER. Måske det er noget for dig. Dette Call er åbent for Danmark, Norge og Sverige.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More