STOCKHOLM HOBBY AND CRAFT EVENT 2017

0 2,060

Lyst til å kombinere en storby-tur med scrappetreff med muligheten for å få noen nye venner? Da er  Stockholm Hobby and Craft event et godt forslag. Her har du mulighet til å shoppe, scrappe, delta på workshops og kurs fra fredag til søndag. 

Nå i mai var jeg og en venninne på Stockholm Hobby og Craft Event. I år hadde de 5-års jubileum for treffet, og over 3500 personer var innom eventet. Deltagerene kommer fra mange forskjellige land. Du finner selvfølgelig mange svensker her, men også nordmenn, dansker, finner, engelskmenn, polakker og tyskere er blant deltagerene.

Du kan velge å kun ha inngang til eventet for å shoppe og titte, eller du kan bestille deg plass i “pysselsalen” sånn at du får både shoppet og scrappet. Jeg valgte det siste og hadde bestilt plass i “pysselsalen” lørdag og søndag.

Treffet er veldig bra lagt opp. Reiser du alene og kjenner ingen andre som skal? Da kan du bestille plass ved et eget bord i pysselsalen som heter “nye venner”. Liker du å ha det litt stille og rolig rundt deg, er det en egen del av salen som er en “lugn avdeling” (rolig avdeling på norsk). Jeg opplevde på treffet at det var utrolig godt tilrettelagt for alle, god plass ved bordene i salen, og gode muligheter for å kjøpe mat og noe godt å drikke.

Flere butikker var til stedet og de hadde et rikt utvalg av hobbyartikler. Her fantes alt fra garn, perler, kunstmaling og canvas,til alt for scrapping og mixed media til  Project Life og plannere. Her var noe for alle. For meg så ble det litt av alt med hjem.

På treffet kunne man se flere demoer hos butikkene, og det var over 450 kursplasser fordelt på over 50 forskjellige kurs og workshop. Kursene ble holdt av butikkene og fra 13Arts.pl kom blant annet Olga og Aida og holdt flere kurs i mixed media.

Kurs i mixed media:

Demo hos butikkene:

Jeg var med på flere kurs og demoer, men glemte selvfølgelig å ta bilde.  Jeg ble så oppslukt av det som ble vist og det jeg lærte meg. Men jeg fikk iallefall tatt bilde fra stempel- og strikkekurset som jeg var på. Utrolig moro og lære nye teknikker og prøve ut noe som er nytt og ukjent.

Lurer du på om dette treffet er noe for deg, så anbefaler jeg deg å ta en titt på deres nettside, eller melde deg inn på deres Facebook-gruppe. På FB-gruppen skjer det aktiviteter hele året, blant annet konkurranser og utdeling av sponsorpremier. Veldig gøy og også bli litt kjent med de andre som skal på treffet via Facebook.

Det var min lille reisereportasje fra Stockholm. Jeg kom hjem med kofferten full av produkter, gode minner og nye venner! Tror kanskje det blir en tur til også til neste år.

Klem Bente-Heidi

 

PS! Er du en butikk utenfor Sverige og kunne tenke deg å delta på messen?  Da er du velkommen til å vise din interesse på denne linken: https://stockholmhobbyandcraft.wordpress.com/intresseanmalan-att-deltaga-som-butik/

Foto: Stockholm Hobby and Craft Event og Bente-Heidi Mjørnaren

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More