Stockholm Scrap och Pearl Event 2015

I slutet av april var jag på “Stockholm scrap & pearl event” på Annexet vid Globen. Det var en stor träff med 1000 deltagare och många underbara butiker.

17719 scrap and pearlJag scrappade mest, men fick också möjlighet att medverka på en workshop “Pimpa ett kort Mixed Media style” arrangerat av Lotta Roth och En liten butik. För mig så var det första gången som jag fick gå loss med kladd och färg och det var riktigt spännande även om det var svårigheter med att få projektet att torka under föreläsningstiden.

1117744 en ligdn ugikVid ett par tillfällen försökte jag få en pratstund med arrangören Sofia, men med så många deltagare så var hon alldeles för upptagen. Här hälsar arrangören alla välkomna och ger oss lite praktisk information.

17716 hälsar välkommenJag fick möjlighet att träffa många nya och gamla vänner och jag fick träffa Ellenor, som också skriver för The Paper Crafting, för första gången. Det var både roligt och lärorikt att se och inspireras av andra deltagare och det var länge sedan jag lärde mig så många nya saker och fick så goda råd.

17720 scrap and pearlDet fanns en hel del pärlare på plats och jag blev imponerad av de smycken som de tillverkar. Kerstin Kallin heter en tjej som gör fantastiska brudkronor och andra smycken. Den här kronan med smultron blev jag helt förälskad i och det finns massor av inspiration på hennes hemsida!

17756 pärlkronaJag såg också många fina armband under de här dagarna och det här är gjort av Karin!

17734 karinNästa gång tänkte jag visa er de tre layouter som jag hann göra under träffen och som är gjorda efter goda råd från mina bordsgrannar! Efter den här helgen är jag väldigt sugen på att delta på fler träffar. Jag skapar som bäst och mest när jag är omgiven av fler kreativa personer och vill gärna ha tips på kommande träffar i Sverige, Norge eller Danmark!

Foto: Sofia Svennberg
The Paper Crafting

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.