STRIKE A POSE – ART JOURNALING PAGE

0 769

Hvor ville det være lækkert, hvis alle billeder der blev taget af en, var absolut fantastiske billeder, for mig er dette ikke tilfældet. Men jeg kender nogle, hvor hvert et billede af dem, er et godt billede.

Type projekt: Art Journal side
Anledning: Just for fun
Stilart: Art journal side, mixed media
Teknikker brugt: Coloring, watercoloring, decoupage, doodling
Hovedfarve: Nature
Udstyr som er brugt: Hp sprocekt, pensler, Imaginisce Snag’em stamps #400112
Medium: Matte Medium, Posca pens i Gold og Black, Canon printer, NeoColors 2, Ranger Archival Jet Black Ink,

Jeg havde en idé om at lave en masse masking og derefter bruge nogle hjemmelavede watercolors i min art journal.

Min masking tog meget lang tid, så først et par dage efter fandt jeg min Art Journal frem igen, og begyndte uden helt at vide hvad siden på det tidspunkt skulle ende med at forestille, at male med mine hjemmelavede watercolors… Herefter gik jeg igen i stå. Begyndte så at tegne lidt trekanter op med min Gold Posca pen.

“Cat’s never strike a pose that isn’t photogenic” citat af Lillian Jackson Braun, og så vores kat Ofelia var inspirationen til denne Art Journal side. En aften havde jeg taget min Art Journal frem og sad og kigge lidt på siden, da vores kat Ofelia sprang op på stolen ved siden af mig og begyndte at snakke til mig.

Så fandt jeg nogle billeder af de katte vi har haft, Diva og Bastian og vores nuværende kat Ofelia. Billederne har jeg printet på min hp sprocket.

Efter og have printe mine billeder, printede jeg citatet ud og limede det fast til siden med Golden Matte Medium. Dernæst tog jeg min sorte Posca Pen og tegnede rundt om alle billederne, som du kan se ovenfor.

Her syntes jeg på en måde siden var færdig men så alligevel ikke, der manglede et eller andet på siden. Så jeg fandt mine neo colors 2 frem og tegnede en sort ramme langs sidernes kant og med en våd baby wipe rammede jeg siderne ind.

På min højre side sidder billederne lidt tæt, dette resulterede i en tom plads i nederste højre hjørne, så besluttede at stemple et pote aftryk.

Nedenfor kan du se resultatet, selv er jeg rigtig godt tilfreds med denne side. For mig er det er en Mixed Media Memorial side.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More