STUDENTKORT

0 154

Majmånad är starten på studenttiden här i Sverige. Idag visar jag tre stycken studentkort med traditionella svenska färger, blå och gul.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Student
Stilart: Traditionellt
Teknikker bruk: Die-cutting, lager-på-lager
Pynt/dekor: Utstansat, rhinestones och stämplat
Hovedfarge: Blå och gul
Utstyr som er brukt: Cut’n’boss, dies (Simple & basic, Marianne design, Dixi craft, By Lene, Karen Burniston, Crealies och Gummiapan), stämplar (Roxstamps och Gummiapan), lim och mönstrat papper (Pysseltagen och Reprint).

Korten är i storlek av slimline ( 21×10 cm) och jag har valt att ha en vit kortbas och blå vågig kant på alla tre. Först ut är kortet till en kille.

Kortet har två olika mönstrade papper (i rektangeln är baksidan av champagneglaspappret). Här finns utstansade detaljer och en stämplad text. Insidan har fler utstansade detaljer, bra plats för att skriva samt en sedelficka.

Kort nummer två är till en tjej.

På det här kortet har jag stansat ut två ramar i blått och gult och satt champagneglaspappret inne i. På insidan har jag limmat fast två champagneglas som jag har klippt ur från mönsterpappret, även här finns en sedelficka.

Det tredje och sista kortet passar till både kille och tjej. Här har jag stansat ut en bild och satt i den övre rutan. Det blev en skarv i mitten på kortet eftersom mitt papper inte var stort nog, så här satt jag två vimplar i gult och blått för att dölja detta.

På insidan finns en enkel ballong, stämplad hälsning och en sedelficka.

Nu känner jag mig redo att fira några studenter med fina kort.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More