SUMMER TIME

0 1,699

Jeg har latt meg inspirere av alle kortene med sugerør som har dukket opp på Facebook i det siste. Jeg har sett disse bare som stående kort, men jeg har valgt å lage det liggende. Det ble en hyllest til sommeren, endelig er den her. Med sol, varme og sene lyse kvelder.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Ingen
Pynt/dekor: Blomster, kakeserviett, enamel, marihøne og sugerør
Hovedfarge: Rødt
Utstyr som er brukt: Dies og stempel
Her har jeg brukt  nydelige og friske ark fra Maja Design. Målet på kortet er 10x20cm. Jeg har valgt 3 sugerør i samme fargeskala, men med ulke mønster. Som bakgrunn har jeg brukt en hvit kakeserviett. Sugerørene er festet litt ulikt, da blir det ikke så statisk. Blomstene er dandert både på og ved siden av sugerørene. Jeg har brukt av de store og mellomstore blomstene mine. Valgte litt grønt for å bryte litt samtidig som det harmonerte med de andre fargene. Ulike blomster gjenspeiler også sommeren, en vakker blomstereng. Et frimerke fra et Maja Design ark og en enkel tag med tekst. Jeg har brukt klar rød bazzill bak mønsterarket.
 
 

 

Gjort motsatt av hva jeg pleier, her er skrivefeltet på første siden. Kanskje ikke like enkelt å skrive med alle blomstene på baksiden, pytt..det går. Kakeserviett og enamel her og. I stedet for sugerør har jeg brukt de nederste strimlene fra Maja ark som pynt her. Jeg tar vare på alle de, for de kan alltid brukes til et senere prosjekt.

Med denne teksten kan kortet brukes til flere anledninger. Bursdag, venninnekort, god sommer, oppmuntring etc. Kakeserviett og enamel i tillegg til strimlene.

Det ble litt høyde på kortet i og med at blomstene er festet på og rundt sugerørene.

Håper du ble inspirert til å lage et kort som oser av sommer, eller kanskje et kort med sugerør.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More