TACK BASIC GREY!

1 1,368

I veckan så kom den sorgliga nyheten att Basic Grey kommer att upphöra med att tillverka produkter för scrapbooking. Jag trodde först inte att det var sant, för egen del var jag helt oförberedd på att detta skulle hända. När jag började skapa kort i början av 2000-talet så var Basic Grey ett nytt och oerhört framgångsrikt företag. De gjorde succé på CHA-mässorna och de var kända för att producera nyskapande produkter med hög kvalitet.

Jag har genom åren köpt de mesta från Basic Grey och alltid sett till att ha dubbla mönstrade papper av de som jag använder och jag har använt en hel del. Basic Greys produkter är en viktig del i mitt skapande, de gör mig kreativ, och det är väl därför det känns så sorgligt att de överger scrapbookingmarknaden för att helt satsa på tyger.

Så för att tacka för det som har varit och hylla Basic Grey för all inspiration så kommer här några av alla de kort jag har tillverkat med deras produkter genom åren.

Basic Greys Plumeria är en av de kollektioner som jag använt mest och till väldigt många olika sorters kort. Jag älskar både färg och mönster som de har kombinerat.

Ett enkelt grattiskort med papper från Plumeria.

bg plumeria grattis

 

Ett kort till mors dag med både papper och dekoration från Plumeria.

bg plumeria morsdagkort

 

De här papperen passade perfekt till ett grattiskort till en man.

grattis oskar plumeria kort

 

En lyckönskan med papper från Plumeria och stämpelmotiv från Unity.

lycka till basic grey plumberia

 

Det här kortet är gjort med papper från serien Kissing Both – en kollektion som jag älskar. Men jag har inte lyckats köpa så många dubbletter av de mönstrade papperen och därför har jag heller inte tillverkat så många kort med dem. De jag har gjort gillar jag dock, här är ett tackkort!

Basic grey kissing booth

 

En annan kollektion som jag älskar är Kioshi – den använder jag fortfarande och det är framför allt färgerna som gör mig glad och som passar till det mesta. När kollektionen kom 2010 så köpte jag allt och en del mönstrade papper har jag kvar, men väldigt få dekorationer.

basic grey kioshi produkter 257

 

Här är ett snabbt och enkelt grattiskort, precis så som jag gillar att göra dem.

bg kioshi grattiskort

 

Ett påskkort med papper från Kioshi och stämpelmotiv från Magnolia.

basic grey kioshi påsk

För den som vill se mer om Basic greys fantastiska papper, dekorationer och stämplar så finner ni alla kollektionerna samlade här. Nu vill vi ju gärna se vad ni har skapat med Basic Greys produkter, lämna gärna en kommentar!

nikki bg kioshi kort

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Det er utrolig trist at de blir borte, de har jo litt annerledes og veldig flotte papirer. Jeg og er veldig glad i plumeria. Har jo litt igjen her av de seriene, men får se om jeg ikke får hamstret litt om jeg kommer over de 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »