,

“Tænker på dig” kort

Jeg har testet hvordan Distress Oxide farverne virker på fotopapir. Og det kan klart anbefales, hvis I ikke har prøvet det før.


Type projekt: Kort
Anledning: Tænker på dig
Stilart: Grunge
Teknikker brugt: Stempling
Pynt/decor: Sort og hvid karton, gaze og hvid ink
Hovedfarve: Grøn, violet og sort
Medium: Distress oxide og vand, lim
Udstyr som er brugt: HP fotopapir, Distress oxide wilted violet, broken china, aged mahogany, evergreen bough, black soot, Tim Holtz stempler, sea life, simple sayings, stencil, saks, blød bomuldsklud, hvid ink, 3D puder og skæremaskine


Til forskel fra yupopapir er det ligesom at farverne forsvinder ind i fotopapiret, og som det sidste pudser jeg fotopapiret med en ren blød bomuldsklud. Jeg starter med at svirpe fotopapiret på de våde farver som ligger på min kraftmåtte (en gammel Tim Holtz metode) når det er tørt, stempler jeg og bruger stencil for at få lidt dybde i billedet. Så stempler jeg mit focal point med black soot. Jeg stænker med pensel og hvid ink. Når det er tørt får fotopapiret som nævnt en pudsning med en blød bomuldsklud for at få glans. Kanterne bliver distresset, sat på revet hvidt papir og sort karton. Som det sidste sætter jeg min tekst på kortet.
 
Lidt detaljer.
 
Det færdige kort.
 
Lidt detaljer.
 
 
Det færdige kort.

Tak for at du besøgte TPC og læste mit indlæg og jeg håber at det inspirede dig til at prøve stempling og farvelægning på fotopapir.

 


Posted

Translate »