TAG: WINTER WONDERLAND TAG

0 1,240

Det er blevet december og det er tid til at hygge sig med skønne juleprojekter.  Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med glimmer og glitter – og juletiden er da bare årstiden, hvor man rigtig kan boltre sig i glitterstads, ikke? Jeg har forsøgt at ramme lidt Winter wonderland stemning – og har derfor holdt mit tag i kolde farver.

Type projekt: Tag / Julepynt
Anledning: Jul
Stilart: Shabby Chic
Teknikker: Lag på lag / Die-cutting
Hovedfarve: Blå / Hvid

Jeg har fundet en lækker tag-die som udgangspunkt. Tag’et er skåret i dobbelt karton og limet sammen, så det er mere stabilt.

Som struktur på tagget har jeg embosset sneeffekt på selve tagget. Jeg har varmet fra bagsiden, da pulveret er mere grynet end almindelig embossingpulver – og derfor let blæser væk, hvis der varmes direkte på det.

Før jeg bygger lag på lag af dies, har jeg limet et stykke tyl på tagget. Det giver en sød effekt under udskæringerne. Rosetten giver en lækker 3D effekt og gør tagget lidt mere spændende, end hvis det havde været fladt, synes jeg.

Rosetten er pyntet med en smuk tekst-die – skåret i 3 lag med lækkert sølv glitterkarton øverst.

Som det sidste har jeg pyntet med lidt gazebind og en sølvgrå sløjfe øverst på tagget – og lidt metalbling på de flotte dies under rosetten.

Det færdige tag blev præcis så winter-wonder-agtigt, som jeg havde håbet på.

Materialeliste

  • Papir: Galeriapapieru, Snow Queen / Marianne Design, glitter paper (sølv og hvidt) / Hvidt karton – ukendt brand
  • Dies: Marianne Design, CR1352 / Wild Rose Studio, SD030, Snow Doily / Wild Rose Studio, SD028, Winter Bouquet / Tim Holtz, Mini Paper Rosettes / Sizzix/Tim Holtz, 661605, Vintage Tidings
  • Embossing: Stampendous, Clear embossing ink / Stampendous, Fran-tage embossingpulver, chunky white embossing enamal
  • Pynt: Gazebind – Apotekets / Metalstjerner med bling – ukendt brand / Tyl – ukendt brand / Silkebånd – ukendt brand

Dette var min sidste artikel som gæstedesigner 2017 for The Paper Crafting.  Det har været en fornøjelse at være med og jeg håber, at jeg har bidraget med lidt kreativ inspiration til jer.

Mange kreative hilsner

Jytte aka Kort og Andet Godt


The Paper Crafting siger af hjertet tak til Jytte for hendes tid hos os på GD2017 teamet som vores Tag Inspirator. Vi har nydt at have Jytte med på teamet i år, da hun har så utroligt meget at byde på. Hun har vist mange spændende projekter siden januar og du kan tjekke dem alle sammen ud her….

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »