Tags i bøtter og spann!

Som overskriften sier så endte jeg opp med et hav av tags. Jeg lovet i forrige artikkel at jeg skulle vise dere noen i litt ulike stilarter og farger, her kommer de. Det er brukt så mye ulike materiell her at det ikke er lett å lage en ordentlig oversikt. Men er det noe du luer på, eller vil ha et bedre bilde av, så send meg en melding så ordner jeg det.


Type prosjekt: Tag
Anledning: Flere
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Blomster, blonder chipboard, metall, tekstil, osteklut, dicut, stjerner, tannhjul og knapper.
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, dies, stempel, skjærebrett og Crop-A-Dile tang


Nå har jeg lekt meg gjennom skuffene og brukt så mye forskjellige ting, enda så sitter jeg igjen med en følelse av jeg bare så vidt har vært innom 5% av utvalget mitt av stæsj. Nesten litt flaut å ikke ha vært gjennom mer, det sier vel litt om hva jeg har av ting og tang på rommet mitt. Skal man vært flau, eller bare glad for å ha så mye å velge mellom? Jeg velger å føle meg takknemlig, og prise meg lykkelig over at jeg ikke er den eneste i Norges land som er så privilegert. Nå skal det sies at jeg bruker 30-40 timer på prosjekter her inne i løpet av en uke. Da går det med litt materialer. Følte litt på å måtte forsvare den gitt:)

Baby tag i blått. Her har jeg brukt barneserien med luftballong fra Heartfelt. Jeg er litt glad i å jobbe litt på utsiden av den vanlige formen. Da er det jammen godt jeg også er spesielt glad i lag på lag prosjekt:) Igjen har jeg jobbet med mye luft mellom lagene papir. Det gjør at det er enkelt å sette opp blomstene også i ulike høyder uten å bruke puter. Begge typer blomster er hjemmelaget med hjelp av Wild Rose og Poinsettia blomsterformer fra Heartfelt.

Hva med en ekstra tykk tag? Her snakker vi! Denne er 26cm lang og veier 250 gram. Ikke akkurat den du går for å sende med posten:) Jeg har brukt klassiske ark fra Maja Design fra 2019. Noen sugerør, stjerner og litt tekstil som pynt. Men for det meste er det lagene med ulike papir i høyder som skaper denne tagen. Et fint prosjekt for deg med mye rester.

 

Mye luft, ryddig, men allikevel ganske full av pynt. Denne tagen er laget i en serie fra Stamperia. Den er tidløs og fortsatt i salg, min ble kjøpt i 2018. Jeg elsker variasjoner i brunt kombinert med sjøgrønne toner. Når jeg fant en buttens fra Papirdesign i skuffen min som passet inn, så ga det seg selv at litt gult måtte få sin plass. Ordbannerne er også fra Papirdesign. De sorte tannhjulene har jeg laget ved hjelp av en Tim Holtz dies og litt sort mosegummi. Sløyfen er natur bomullslerret som jeg bare har revet i smale striper. Tannhjul og klokkeskiven er i chipboard som enkelt og greit bare er farget med litt Distress Ink.

 

Til slutt så ble det selvfølgelig en rosa tag. Her snakker vi overdreven idyll med masse blonder. Jeg er ekstremt glad i blonder og tar vare på hver minste bit. Igjen jobber jeg litt ut av formen. Jeg hadde lyst til å vise at dies som kommer i sett til et kort, ikke nødvendig vis bare må brukes til det. Studiolight for eksempel kommer stadig med sett med dies til å bygge album eller kort. De er superfine og kan fint deles opp og brukes som paneler. Her har jeg brukt en av de for å skape en annen form. Eføychipboard kommer ferdig med kuppelen til ristekort. Paljettene kommer fra Kort & Godt. Alle blomstene på dette prosjektet kommer fra Prima.

Mitt neste prosjekt er litt dårlig samvittighet høyt i en hylle. Der står det noen bokser med en dille jeg hadde noen år tilbake og titter ned på meg, det blir tema for neste artikkel.
Håper dere fikk lyst til å lage litt tags:) Husk at en koseboks med rester er en ideell ting å ha på benken når du starter på sånne prosjekt 🙂
Klem Betina 🙂

Du finner flere tags her: Tags

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.