TAKK FOR TRE FLOTTE ÅR!

0 949

I dag er det tre år siden The Paper Crafting ble lansert og jeg vil benytte anledningen til å takke alle skandinaviske papirkunstnere! Det er dere som gjør det morsomt å drive et webmagasin om papirhobby. Det er så utrolig mange dyktige papirkunstnere der ute og vi er takknemlige for å få lov til å formidle deres kunstprosjekter til et større publikum. Det er med på å skape interesse rundt hobbyen og slik sett sørge for at vår flotte hobby når ut til flere. 

Siden oppstarten 7. februar 2014 har The Paper Crafting vokst både når det gjelder antall medarbeidere i redaksjonen og antall lesere. Redaksjonen består nå av totalt 14 medlemmer hvorav åtte er redaksjonsmedlemmer og seks er gjestedesignere. Redaksjonsmedlemmene kommer fra alle de tre skandinaviske landene. 

Jeg vil takke alle som har bidratt til magasinet de siste tre årene, både de som er med i redaksjonen i dag og de som har vært med tidligere. Til sammen har vi publisert 1744 artikler siden 2014! Det skulle med andre ord finnes noe for enhver smak i magasinet. Jeg vil også rette en stor takk til vår kreative redaktør Pia for det fantastiske arbeidet hun gjør med vårt GD-team. 

Antall lesere har vokst jevnt siden den spede starten en vintermorgen for tre år siden. I januar 2017 var det over 20 000 besøk på The Paper Craftings webside – et tall vi er svært fornøyde med. Vi vil fortsette å levere artikler som kan interessere mange også i årene som kommer.

Samarbeid i papirmiljøet
Jeg vil også benytte anledningen til å fokusere på det flotte samarbeidet innad i papirhobbymiljøet. Miljøet rundt papirhobby i Skandinavia er lite, noe som gjør det svært viktig at de som holder på med dette, enten som utøvende papirkunstnere, formidlere eller butikker/produsenter, støtter opp om de tiltakene som finnes.

I The Paper Crafting har vi både vilje og kompetanse til å gjennomføre tiltak som skaper spenning og aktivitet rundt papirhobbyen. Vi startet tidlig med kåringen “Favorittbutikk på nettet” og med markering av både Scrapbookingdagen og World Cardmaking Day. I fjor høst startet vi også opp med nominasjon av kandidater til prisen “Årets skandinaviske scrapper” – en pris som deles ut i mai hvert år.

Vi er svært takknemlige for at mange støtter opp om, og ser verdien av, tiltakene vi i The Paper Crafting gjør. Dette gjelder både scrapperne selv og viktige støttespillere. Jeg vil også takke alle som bidrar med å dele innlegg om våre arrangementer på sosiale media.

Kampen mot mobbing
I løpet av det siste året har vi opplevd et større fokus på mobbing innad i papirmiljøet. Det betyr ikke nødvendigvis at mobbingen har blitt verre, jeg kjenner til flere som fikk negative og anonyme kommentarer også tidligere, men mobbingen er blitt synliggjort av modige mennesker som har stått fram med sine historier. At man får satt et direkte fokus på problemet vil forhåpentligvis føre til mindre mobbing.

I The Paper Crafting arbeider vi daglig med å løfte fram enkeltutøvere og deres papirkunst, enten det er i “Bloggrunden”, “Nordlyset”, “Nordstjernen” som gjestedesigner eller kanskje som nominert til “Årets scrapper”. Dette arbeidet vil vi fortsette med videre framover og det er vårt bidrag i kampen mot misunnelse og mobbing. Det er utrolig fint å få oppleve den gleden og stoltheten mange føler når de blir spurt om å være med i en artikkel i magasinet. 

Jeg vil igjen si tusen takk for tre innholdsrike og spennende år – nå går vi for tre nye!
Gratulerer med dagen!

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More